Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Дачић у Нишу: Чекамо дан када ће се СПС бавити социјалном правдом, а не дневно-политичким темамаКуп Радивој Кораћ: Партизан : ФМП 85 : 77, црно-бели бране купКуп Радивој Кораћ: Мега била једном ногом у финалу, изуо их Берон тројком у последњој секундиПокушај самоубиства - мушкарац скочио са моста у НишавуДан државности Републике Србије - СретењеРампа "Дољевац" почела са радомНакон крађе каблова, без струје 3 фабрике на Булевару 12. фебруар


Ујутро местимично слаб мраз, по котлинама западне, југозападне и јужне Србије краткотрајна магла. Током дана претежно сунчано и топлије.
Како су потврдили у ПУ Ниш, мушкарац И.М. стар 30 година, скочио је јутрос око 6.30 са моста на Нишави на Булевару Медијана, код ТЦ ДИС. Он је задобио тешке повреде, није животно угрожен и током дана ће бити оперисан, кажу у КЦ Ниш.
Данас је у Нишу у организацији НУРДОР-а обележен Светски дан деце обеолеле од рака.
Данас је у Нишу одржана прослава обележевања 30 година постојања и рада на политичкој сцени Социјалистичке партије Србије.
Аустријска компанија електричне опреме „Qualis Electronics", како кажу у Градском већу, заинтересована је да отвори фабрику у Нишу.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 16. фебруар 2020. године. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
Крајем фебруара сваке године на неколико дана хале Београдског сајма постају „свет у малом“. У том периоду одржава се Сајам Туризма у Београду једна од највећих и најуспешнијих привредних манифестација промоције туризма у земљи и регион
Кошаркаши Црвене звезде и Партизана састали су се у финалној утакмици Купа Радивој Кораћ, а славили су црно-бели, након продужетка 84:85
Нишки Културни центар, приредио је фебруарски водич кроз програме културних и забавних дешавања у Нишу.
Хирург Нишког Клиничког центра, др Бојан Јовановић извео је несвакидању операцију у којој је пацијенткињи осим жучне кесе лапароскопски оперисао и слепо црево иако центар за ова медицинска Установа нема услове за такву врсту интервенције.
Вероватно сте се бар једном запитали зашто баш фебруар од свих месеци у години има најмање дана. Ево одговора...
У суботу 15. и у понедељак 17. фебруара због Дана државности, паркинг се неће наплаћивати, градски превоз ће саобраћати по недељном реду вожње, дежураће лекари, здравствено особље и апотеке. Јавна предузећа и установе културе неће радити.
Чланица Главног одбора СНС и начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски каже да је за годину и по дана проведених на челу Округа, кроз званичне пријеме, разговарала са око 1.000 људи, не рачунајући оне који свакодневно долазе за помоћ, информације или препоруку.
Ових дана је у алексиначком водоводу примећена концентрација дихидроген моноксида, већа од уобичајене. Надлежни поручују да је вода исправна за пиће