Јужна Србија Инфо

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

Засад са око 750 килограма марихуане код ДољевцаПикси "Спортска личност године Ниша"Брнабић  Нишу: Убрзање рада на закону о младима4,5 килограма злата испод јастука у кабини камионаУвече могућ снег и у нижим пределима - жути метео-аларм на југоистоку земљеСутра почиње исплата 20 евра новчане помоћи државеОд данас појачана контрола саобраћаја - алкохол и психоактивне супстанце


Јуче је у 18.00 часова на топлотном извору „Југ”, услед пада напона, дошло до квара на аутоматици једног котла, због чега је настављена испорука топлотне енергије са смањеним режимом.
Младић стар 18 година, задобио је теже повреде око 2.30 часова прошле ноћи, када га је непознати мушкарц напао и избо оштрим предметом у трафици у којој је радио Нпадач је потом опљачкао трафику и однео око 180.000 динара.
Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић изјавила је данас у Научно-технолошком парку у Нишу, на догађају под називом „Дијалог са младима“, да су млади препознати као важан фактор у друштву, најавивши убрзање рада на закону о младима.
Амбасадори земаља чланица ЕУ потврдили су данас сва четири поглавља у оквиру кластера 4, чиме су испуњени и формални услови за отварање тог кластера на предстојећој Међувладиној конференцији са Србијом 14. децембра, сазнаје РТС.
Сачињен је Нацрт буџета Града Ниша за 2022. годину и он се већ налази на градском сајту, чиме је започета јавна расправа о најважнијем документу за идућу годину. Грађани, организације цивилног друштва, медији и сви заинтересовани моћи ће своје предлоге, примедбе, сугестије да доставе Градској управи за финансије до 7. децембра у 22.30 сати путем интернет адресе (…
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 4. децембар 2021. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Туристича организација Ниш чествује на 12. Међународном сајаму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Манифестација почиње сутра 25. и траје до суботе 27. новембра, на којој ће се представити више од 50 учесника. Туристичка организација Ниш представиће, далеко познате туристичке потенцијале Ниша и околине.
Жири Секције спортских новинара Ниша одлучио је да награду „Спортска личност године Ниша“ за 2021. годину додели Драгану Стојковићу Пиксију, селектору фудбалске репрезентације Србије, а новоустановљену награду „Спортски Гран при Ниша“ Сави Ранђеловићу, ватерполо репрезентативцу Србије.
Дани словеначког филма у Нишком културном центру, одржаће се од 8. до 11. децембра у организацији НКЦ-а, Удружења “Франце Прешерн” Ниш и Друштво “Сава” из Београда.
Према најновијим подацима у Србији је коронавирус потврђен код још 1.675 особа, од тестираних 15.618 узорака.
Деведесетпетогодишња британска краљица Елизабета Друга недељама се не појављује у јавности због уганућа леђа. Њене дужности подељене су између бројних чланова куће Виндзора, којима од одласка принца Харија и Меган Маркл, популарност само расте. Да ли је на помолу пензија за најдуже владајућег монарха у историји Британије?
Јавна расправа о Нацрту одлуке о буџету Града Ниша за 2022. годину биће одржана у 12.00 сати у холу Градске куће, а не у Официрском дому како је раније најављено.
У среду је у Концертно-изложбеном простору Факултета уметности у Нишу, одржан промотивни концерт дискографског издања Инспирисани флаутом, на коме су наступили флаутисткиња Анђела Братић и пијаниста Драган Јовановић. Тим поводм, разговрали смо са Анђелом, осврнули се на почетке, васпитање, љубав..
Данашње околности широм света су у обимној мери измењене у односу на претходне године. Достава пакета и онлине поруџбине постале су део свакодневнице.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима