Јужна Србија Инфо

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

Град Ниш сачинио Нацрт буџета - јавна расправа о буџету за 2020., предлози, сугестије путем мејла али и на локалној ТВБлокада и протест и у Нишу30 дана притвора за васпитача осумњиченог за полно узнемиравање девојчицеБудите део најстарије институције културе наше Цркве и Града - аудиција за нове чланове хора "Бранко"Посета првог човека светске гимнастике и једна од најзначајнијих личности Јапана Моринари Ватанабеа, нишком Факултету спортаХирург ампутирао погрешну ногу пацијенту - казна само 2.700 евраПочеткак радова на изградњи ауто-пута Ниш - Мердаре - Вучић ускоро у Нишу на три дана


Претежно облачно, ујутро и пре подне на северу и западу, а после подне и у осталим крајевима местимично са кишом, на високим планинама са снегом, само ће на крајњем југоистоку већи део дана остати суво.
Двадесетдеветогодишња жена из Доње Локошнице рањена је јутрос нешто пре 9 сати у Дечјем диспанзеру у Лесковцу. Њу је пред дететом које је довела на преглед ножем напао бивши ванбрачни партнер, извештава РТС.
Ротари клуб Ниш Медијана је још једном узео учешће у акцији ДОНАЦИЈА 500 МБОТ РОБОТИЋА ЗА 100 ШКОЛА.
Опозициони одборник у Скупштини Града Ниша Миодраг Станковић, указује на штетност загађености ваздуха.
Сачињен је Нацрт буџета Града Ниша за 2022. годину и он се већ налази на градском сајту, чиме је започета јавна расправа о најважнијем документу за идућу годину. Грађани, организације цивилног друштва, медији и сви заинтересовани моћи ће своје предлоге, примедбе, сугестије да доставе Градској управи за финансије до 7. децембра у 22.30 сати путем интернет адресе (…
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 4. децембар 2021. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Туристича организација Ниш чествује на 12. Међународном сајаму туризма и сеоског туризма у Крагујевцу. Манифестација почиње сутра 25. и траје до суботе 27. новембра, на којој ће се представити више од 50 учесника. Туристичка организација Ниш представиће, далеко познате туристичке потенцијале Ниша и околине.
Факултет спорта и физичког васпитања Универзитета у Нишу имао је велику част да угости прошле недеље, председника Међународне гимнастичке федерације (FIG - Fédération Internationale de Gymnastique), господина Моринари Ватанабеа из Јапана. Господин Ватанабе је такође и члан Међународног олимпијског комитета од 2018. године.
Промоцијa књиге ОСМЕХ ОПТУЖЕНИКА биће одржана у уторак, 30.новембар 2021, у Нишком културном центру, са почетком у 19 сати.
Према најновијим подацима у Србији је коронавирус потврђен код још 1.613 особа, од тестираних 12.526 узорака.
Деведесетпетогодишња британска краљица Елизабета Друга недељама се не појављује у јавности због уганућа леђа. Њене дужности подељене су између бројних чланова куће Виндзора, којима од одласка принца Харија и Меган Маркл, популарност само расте. Да ли је на помолу пензија за најдуже владајућег монарха у историји Британије?
Ујутру на северу ведро уз слаб мраз, а у осталим пределима облачно, још само понегде на југозападу, југу и југоистоку са слабим снегом. Током дана мало и умерено облачно са сунчаним интервалима и хладно.
У среду је у Концертно-изложбеном простору Факултета уметности у Нишу, одржан промотивни концерт дискографског издања Инспирисани флаутом, на коме су наступили флаутисткиња Анђела Братић и пијаниста Драган Јовановић. Тим поводм, разговрали смо са Анђелом, осврнули се на почетке, васпитање, љубав..
Данашње околности широм света су у обимној мери измењене у односу на претходне године. Достава пакета и онлине поруџбине постале су део свакодневнице.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима