Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Приведен јер је малтретирао и истукао двадесетједногодишњу девојкуУз Вучићеву поруку мира, најаву промена и смене непоштених у странци, СНС обележила десетогодишњицу на скупу у КраљевуБивши председник Црне Горе на трибини у НишуНема листа чекања на Клиници за оториноларингологију у Нишу (ВИДЕО)Горан Љубић, председник општине Дољевац, поднео оставку због провере расположења бирачаПироћанац и Београђанин "одштампали" 6 милиона динара"Савез за Србију" одржао скуп испред ТЦ "Калча" у Нишу


Градоначелник Дарко Булатовић и директор ЈКП "Паркинг сервис" Дејан Димитријевић, обишли су данас радове на изградњи монтажне двоетажне гараже на паркиралишту код Дома здравља.
Цариници су 19. октобра 2018. године на контролном пункту Мердаре спречили кријумчарење готово седам тона еспресо кафе, чија је вредност скоро 58.000 евра.
Градоначелник Ниша Дарко Булатовић уручио је данас у здању Официрског дома похвалнице и новчане награде ученицима нишких основних и средњих школа, који су освојили једно од прва три места на званичним републичким и међународним такмичењима у појединачној конкуренцији или екипно.
Српска напредна странка обележила је 10 година од свог оснивања.
Послодавци у Србији моћи ће убудуће својим запосленима да исплаћују зараде и нерадним данима, чак и ноћу, а грађани ће истог тренутка на својим рачунима имати уплаћени новац. Ово омогућава нови "инстант" платни систем, који са радом почиње од сутра, 22. октобра.
Од пре две године када је започета акција “Петстотина задруга у петстотина села” у Србији је формирано 311 земљорадничких задруга, истакао је на Михољданском сабору задругарства у Нишу, министар у Влади Србије задужен за регионални развој Милан Кркобабић.
У суботу је на Спортском центру у Бабушници одржана седма Вурдијада по реду. Манифестација је окупила рекордан број излагача у обе такмичарске категорије, али и велики број излагача сувенира и ручног рада, као и посетилаца.
У 12. колу Суперлиге, фудбалери Радничког вечерас су на домаћем терену, савладали Земун.
Нишки културни центар приредиће вече опреских арија, које ће извести Драгане Молес и итлијанси баритон Luigi Cirillo. Среда, 24. октобар 2018. године, сала Нишког културног центра са почетком у 20 сати.
За мање од три месеца, од када је на месту директора Клинике за оториноларингологију, проф. др Душан Милисављевић је успео да уклони све листе чекања пре свега за најмађе пацијенте и пацијенте са карциномом.
Један од најпопуларнијих српских филмова „Национална класа“, који је у оквиру пројекта Вип кинотека дигитално рестауриран, биће приказан у уторак 23. октобра 2018. године, у Нишком културном центру, са почетком у 19 часова.
Момир Булатовић, бивши председник Црне Горе и бивши савезни премијер, говориће на трибини под називом "Улога Савезне Републике Југославије у стварању Републике Српске" која ће бити одржана у Нишу у понедељак 22. октобра на Правном факултету у Нишу.
Надлежност, могућности, реализација, свакодневни проблеми грађана и сугестије, били су тема разговора са начелницом Нишавског управног округа, Драганом Сотировски.
Несуђени краљ, кога је прека нарав коштала круне и који је био трн у оку Аустроугарској, Апису и Пашићу, провео је 16 година затворен у лудници и није скривао своје антијугословенство, али је због храбрости и пожртвованости у народу био један од омиљенијих чланова владарских породица.