Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

У Дитровграду и на Градини, хапшења полицајаца и цариника због митаФото вест: Застава Палилуле на највишем врху БалканаУ новом Клиничком центру урађена прва операција на „Кјуза“ апаратуПријем у Медијани за Николу Ђорђевића који је на Бадње вече спасио породицу из пожараЗавршене прилазне саобраћајнице поред фабрике “Цумтобел”Додељена признања „Екран“ телевизијским новинаримаНовица Величковић о пехару: Играчи Партизана немају везе с тим


„Изградњом секундарне водоводне мреже више од 300 домаћинстава добиће могућност да по први пут има контролисану пијаћу воду. Прикључењем на санитарну исправну водоводну мрежу, значајно ће се побољшати животни услови, побољшати живот свих становника Вучја“, рекао је данас приликом обиласка радова градоначелник Лесковца, Горан Цветановић.
Припадници Сектора унутрашње контроле ухапсили су 15 граничних полицајаца из Димитровграда, једног цариника и још три особе због сумње да су починили кривично дело примање мита, саопштило је Министарство унутрашњих послова.
Тема КреНИ 3 конференције, која је одржана од 30. новембра до 4. децембра 2017. године била је је “Паметни градови”. Реч је о петодневној конференцији на којој млади људи са почетним искуством у некој од области креативних индустрија раде са међународним предавачима на развоју својих идеја које доприносе решавању друштвених проблема у Нишу.
У протеклом периоду, у просторије Демократске странке у Нишу, као и у канцеларији одборничке групе Демократске странке у Скупштини Града Ниша, јавило се око 40-ак грађана са конкретним примедбама на честе измене планова генералне регулације, у овом случају подручја Градске општине Медијана, кажу у ГрО ДС-а у Нишу.
На јучерашњој конференцији за штампу у новотвореној немачкој фабрици аутоделова „Леони“ у Нишу новинарима свих медиских кућа и гласила из јужне Србије обратио се директор Леонија у Србији Клеменс Сакс.
Министар без портфеља задужен за регионални развој Милан Кркобабић и градоначелник Лесковца Горан Цветановић разговарали су јуче о даљиим улагањима у овај део Србије.
Данас је на 40-том Међународном сајму туризма у Београду одржана промоција Туристичке ораганизације Ниша, којој је присуствововао и градоначелник Ниша, Драко Булатовић.
Застава Градске опшрине Палилула завијорила се на највишем планинском врху Балкана.
Гитариста Марко Радојковић, одржаће солистички концерт у уторак, 27. фебруар 2018. у малој сала Нишког културног центра.
Након тронедељне обуке специјалиста неурохиругије, на новом „Кјуза“ апарату који је, захваљујући ангажовању Министарству здравља и министра Златибора Лончара, дат на коришћење нишком Клиничком центру у наредна четири месеца, у новој неурохируршкој сали, данас су урађене и прве операције.
У Пенсилванији налази се поље прекривено чудним стенама непознатог порекла. Непознатог зато што изнад њих нема више тачке с које су могле да се скотрљају. Додатну и већу мистерију чине звуци, које стене производе.
Сви топлотни извори на систему Градсдке топлане Ниш су у потпуно функционалном стању и врше уредну производњу топлотне енергије, али због хаварије на делу топловодне мреже у Романијској улици од 21 сат биће прекинута испорука толотне енергије корисницима у улици Ромаијској од броја 1 до 19 и Византијском булевару од броја 1 до 22.
По оцени академика Дејана Поповића, могућност за запошљавањем преко 20.000 људи у ИТ сектору је фама
Прича са Фејсбук профила једног Крушевљанина говори о стању у овом граду, али и у целој Србији. Локални моћници пуни пара, којима нико ништа не може.