Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Политика


<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1896  |  Приказано: 31 - 40

Конзул Црне Горе вређао радницу: "Српска десница" огорчена

Правда, Националист, Јужна Србија Инфо 30.12.2019.
Конзул вређао Српкињу

Након протеста одржаног 28. децембра испред амбасаде Црне Горе у Београду, конзул Црне Горе Вук Ракочевић претио је радници једног локала у Кнез Михаиловој улици због тога што је уступила струју учесницима протеста, преноси "Правда". Реч је о протесту против отимања српских светиња у Црној Гори од стране режима Мила Ђукановића.

опширније

Коментара: 0

Проблем градски аутобуси: Нишке демократе предале иницијативу за смањење загађења ваздуха

Јужна Србија Инфо 30.12.2019.
Издувни гасови

Миодраг Станковић, одборник Скупштине Града Ниша и председник Градског одбора ДС Ниш, предао је данас одборничку иницијативу у Скупштини Града Ниша, у виду хитних краткорочних мера кoje имају за циљ унапрећење јавног превоза и смањење загађења ваздуха у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе: Новац намењен за дочек Нове године усмерити у хуманитарне сврхе

Јужна Србија Инфо 24.12.2019.
Новац за дочек усмерити у хуманитарне сврхе

Миодраг Станковић, одборник Скупштине Града Ниша и председник Градског одбора ДС Ниш, предао је данас одборничку иницијативу у Скупштини Града Ниша, да се новац намењен за плаћање музичког програма за дочек Нове године 31.12.2019. на Тргу Краља Милана усмери у хуманитарне сврхе.

опширније

Коментара: 0

Нишки народњаци нуде решење против загађења

Јужна Србија Инфо 19.12.2019.
Народњаци имају решење

Народна странка оптужује напредњачки режим да својом некомпетентношћу угрожава животе грађана Ниша. Као и сваке године, напредњачку власт је изненадило драматично повећање загађења ваздуха које са собом доноси зима и сезона грејања, пише у делу саопштења те политичке организације.

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе имају решење за смањење загађености ваздуха у граду?!

Јужна Србија Инфо 18.12.2019.
Решење за бољи ваздух

Поводом опасног степена загађења ваздуха, с обзиром да Градско веће и остале службе не чине ништа како би спречиле загађење и угрожавање здравља суграђана, као одборник у СГ Ниша и као председник Комисије за заштиту животне средине при СГ, предузео сам активности из својих надлежности како би покренуо надлежне органе Града да раде свој посао, рекао је Миодраг Станковић,…

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе тврде да је буџет Ниша за 2020. манипулативан и без легитимитета?!

Јужна Србија Инфо 16.12.2019.
Буџет без легитимитета

"Одборничка група Демократске странке бојкотује и данашњу седницу Скупстине Града Ниша . И биће тако све док се не ослободе институције система.", рекао је између осталог Миодраг Станковић, председник ГрО ДС Ниш.

опширније

Коментара: 0

Тончев: Учвршћујемо СПС, наше комшије нису наши непријатељи

Јужна Србија Инфо 14.12.2019.
Нема свађе са комшијама

"Ниш ће на предстојећим изборима бити центар за југоисточну Србију", рекао је Новица Тончев на данашњем скупу пред више од 120 представника окружних и општинских одбора Социјалистичке партије Србије и додао да „политички противници СПС-а, нису њихови непријатељи“.

опширније

Коментара: 0

Део опозиције блокира улазе у РТС

РТС, Јужна Србија Инфо 13.12.2019.
Блокирани улази у РТС

Присталице Савеза за Србију окупиле су се у подне испред улаза у зграду Радио-телевизије Србије, и како су најавили блокирати сва три улаза у зграду Јавног сервиса. Најаву блокаде осудили су руководство РТС-а и новинарска удружења.

опширније

Коментара: 0

Отворено писмо и новогодишња честитка председника нишких демократа градоначелнику Ниша

Јужна Србија Инфо 12.12.2019.
Отворено писмо

Председник Грдаског одбора Демократске странке у Нишу Миодраг Станковић, упутио је отворено писмо градоначелнику Дарку Булатовићу.

опширније

Коментара: 0

Шта се догодило у Брзом Броду, дневна политика, неспоразум, или... Нишки ДС уз Двери!

З.С. Јужна Србија Инфо 08.12.2019.
Дневна политика

"Захтевам хитну реакацију надлежних поводом напада на активисте Двери међу којима је била и потпредседница Двери Тамара Миленковић Керковић", изјавио је Миодраг Станковић председник ГрО ДС-а, након наводних напада на активисте "Двери" у нишком насељу Брзи Брод.

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1896  |  Приказано: 31 - 40