Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Политика


<<<56789>>>Укупно: 2244  |  Приказано: 61 - 70

Двери: Женама на селу потребна подршка уместо дискриминације

Јужна Србија Инфо 15.10.2023.
Међународни дан жена на селу

Петнаести октобар је Међународни дан жена на селу и уместо празних прича њима је потребна помоћ, подршка и посебна брига државе да би Србију имао ко да храни. Српске жене са села имају посебну врсту снаге, знања и искуства али су недовољно цењене.

опширније

Коментара: 0

Народни посланик Тамара Миленковић Керковић предала донацију нишком ГАК из кампање „Једна је мајка“

Јужна Србија Инфо 13.10.2023.
„Једна је мајка“

Пре седам месеци, априла ове године је Српски покрет Двери покренуо кампању за обнову свих породилишта у Србији и за достојанствен третман трудница и породиља под називом „Једна је мајка“ .

опширније

Коментара: 0

"Двери" траже хитну оставку градоначелнице Ниша

Јужна Србија Инфо 02.10.2023.
Двери траже оставку....

Градска организација Двери Ниш од гђе Драгане Сотировски, некадашње новинарке а сада градоначелнице Ниша , постављене од Српске напредне странке након нелегитимних избора, одржаних у паузи пандемије COVID 19 , a које је бојкотовала већина опозиционих странака, захтева да прекине „игру живаца“ коју води са грађанима Ниша и да поднесе оставку како би се у Нишу као…

опширније

Коментара: 0

Двери: Уз оставке од градоначелника и председника општина тражимо и извештаје о локалним буџетима и о стању имовине

Јужна Србија Инфо 30.09.2023.
Уз оставке и полагање рачуна

Док градоначелници и председници општина у бројним градовима и општинама Србије, укључујући и Београд, дају оставке како би се стекли услови за одржавање превремених локалних избора, на оставке градоначелника се још увек чека у Нишу, Новом Саду, Чачку, казала је посленик Двери из Ниша Тамара Миленовић Керковић.

опширније

Коментара: 0

Вучић: Избори могу да буду већ 17. децембра

РТС, Јужна Србија Инфо 28.09.2023.
Избори могу да буду већ 17. децембра

Спремни смо за изборе већ од 17. децембра, могу да буду тада, биће парламентарни, покрајински, београдски, поручио је Вучић, пручио је гостојући на РТС-у.

опширније

Коментара: 0

Становници Делијског виса у Нишу протестовали због неасфалтираних улица, најављују и блокаду пруге на Трошарини

Јужна Србија Инфо 19.09.2023.
Протест и блокада

Становници Делијског виса у Нишу блокирали су на сат времена саобраћај на раскрсници улица Марина Држића и Сврљишког партизанског одреда. Траже асфалтирање улица, решавање проблема са канализацијом, осветљење и целокупно уређење насеља. Ако им надлежни не одговоре у наредних 15 дана, поручују да ће блокирати пружни прелаз.

опширније

Коментара: 0

Амбасадор Аустралије Данијел Емери први пут званично посетио Ниш

Јужна Србија Инфо 08.09.2023.
Амбасадор Аустралије посетио Ниш

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски сусрела се у Градској кући са Његовом екселенцијом амбасадором Аустралије у Србији Данијелом Емеријем, који је први пут у званичној посети Нишу, са којим је разговарала о унапређења сарадње Ниша са Амбасадом Аустралије и са градовима у Аустралији. Области са највише потенцијала у даљем унапређењу сарадње две стране биле су тема сусрета.

опширније

Коментара: 0

Керковић: Ко је "појео" бесплатне уџбенике за нишке ђаке, има ли Дирекција за јавни превоз везе са тим?

Јужна Србија Инфо 31.08.2023.
Ко је

Сутра 1. септембра ђаци се врађају у школе а нишка власт није учинила ништа да помогне родитељима у огромним трошковима за опремање деце за полазак у школу, па ни да им обезбеди бесплатне уџбенике које већ имају деца у Београду, али и другим градовима у Србији, па чак и у сиромашној Сурдулици, пише у делу саопштења народног посланика ДВЕИ из Ниша Тамаре Миленковић Керковић.

опширније

Коментара: 0

Председник Вучић са Џајићем и Пиксијем „испробао“ нови стадион у Лесковцу

Танјуг, ТВ Пинк 25.08.2023.
Вучић

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је новоизграђени стадион „Дубочица“ у Лесковцу и истакао да су грађани Лесковца и народ на југу Србије заслужили такав стадион јер ватрено навијају за Србију.

опширније

Коментара: 0

Амбасадор Ирана посетио Ниш, поред добре сарадње са "Београдом" циљ су констркуктивни односи са што више градова у Србији

Јужна Србија Инфо 14.08.2023.
Амбасадор Ирана посетио Ниш

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски састала се крајем прошле недеље у Градској кући са амбасадором Ирана у Републици Србији Рашидом Хасанпуријем.

опширније

Коментара: 0

<<<56789>>>Укупно: 2244  |  Приказано: 61 - 70


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима