Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Економија

Пословне информације и обавештења


<<<12345>>>Укупно: 2049  |  Приказано: 21 - 30

У месту Трупале код Ниша, пуштен у рад Гасни интерконектор Србија–Бугарска

РТС, Јужна Србија Инфо 10.12.2023.
Гасни интерконектор пуштен у рад

Гасни интерконектор Србија–Бугарска пуштен је у функцију. Као алтернативни правац снабдевања нашој земљи осигурава енергетску безбедност, извештава РТС.

опширније

Коментара: 0

Гориво јефтиније за три динара у наредних седам дана

Јужна Србија Инфо 08.12.2023.
Гориво јефтиније за три динара

Министарство унутрашње и спољне трговине Владе Републике Србије саопштило је данас да је утврђена највиша малопродајна цена деривата нафте за период од данас у 15 часова до 15. децембра у исто време.

опширније

Коментара: 0

У наредних пет година, седам летова "Ер Србије" са нишког аеродрома

Јужна Србија Инфо 05.12.2023.
Седам дестинација Ер Србије са нишког аеродрома

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић потписао је данас са директором Ер Србије Јиржи Мареком споразум за обављање авио превоза на линијама од јавног значаја на два наша аеродрома - "Морава" код Краљева и "Константин Велики" у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Завршени сви радови на гасној интерконекцији Србија-Бугарска, омогућено снабдевање гасом из Азербејџана

Јужна Србија Инфо 03.12.2023.
Завршен гасовод Србија-Бугарска

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић рекла је данас, обилазећи гасну интерконекцију Србија-Бугарска, да су завршени сви радови на овом стратешки значајном пројекту за Републику Србију чиме ће се омогућити сигурније и стабилније снабдевање гасом из различитих извора, посебно из Азербејџана.

опширније

Коментара: 0

Завршетак радова на гасној интерконекцији Србија-Бугарска наредних дана

Јужна Србија Инфо 24.11.2023.
Завршетак радова на гасној интерконекцији

Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић Хандановић рекла је након обиласка радова почетком недеље на изградњи гасне интерконекције Србија-Бугарска, који су у финалној фази, да очекује да ће нови гасовод бити пуштен у пробни рад пре краја месеца.

опширније

Коментара: 0

Пијачни барометар: Цене на нишким пијацама

Јужна Србија Инфо 18.11.2023.
Цене на нишким пијацама

Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца

опширније

Коментара: 0

Спој квалитета и доброг пословања - производи Еко плантаже "Тамњаница и "Бакине тајне" заједно на тражишту

З. Стојнић, Јужна Србија Инфо 15.11.2023.

Новинари из региона у уторак, на Еко плантажи "Тамњаница" у близини Беле Паланаке али и Ниша, имали су прилику да се упознају са несвакидашњим производима, који су настали као добар пример удруживања два врхунска бренда. Иначе, "Тамњаница" је широм света позната по својим пољима лаванде и извозу уља у иностранство.

опширније

Коментара: 0

Момировић: Комплкес бивше Електронске индустрије може бити примамљив инвеститорима за индустријско-научно-угоститељски хаб

Јужна Србија Инфо 14.11.2023.
Подршка предузећима на простору некадашње ЕИ

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски и министар трговине Томислав Момировић одржали су у Градској кући састанак Радне групе за анализу и предлог мера за унапређење пословања Електронске индустрије Ниш.

опширније

Коментара: 0

Мали: Инфлација у октобру пала на 8,5 одсто

РТС, ТАНЈУГ 08.11.2023.
Инфлација у октобру пала на 8,5 одсто

У Србији је инфлација у октобру, према флеш процени, износила 8,5 одсто, изјавио је министар финансија Синиша Мали. Поновио је да ће ове године БДП први пут у историји бити 68 или 69 милијарди евра.

опширније

Коментара: 0

Министар привреде Цветковић на Међународном форуму о сарадњи у Нишу: За мала и средња предузећа 3,4 милијарде бесповратно

Јужна Србија Инфо 03.11.2023.
Бесповратна средства за мала и средња предузећа

„Међународни форум о сарадњи је превазишао оно што му је била иницијална идеја, а то је да подстакне привредну сарадњу Републике Србије и Републике Српске. Међутим, по броју учесника и саставу међународног карактера, који смо данас имали и на овом и на претходном скупу који је био прошле године у Требињу, видимо да је прерасло иницијалну идеју“ рекао је министар…

опширније

Коментара: 0

<<<12345>>>Укупно: 2049  |  Приказано: 21 - 30


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима