Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

1000 љубитеља двоточкаша продефиловао улицама Лесковца

rssBookmark and Share

Лесковац 24.09.2019. Јужна Србија Инфо

Око 1000 љубитеља двоточкаша из земље и иностранства се протекле суботе окупило испред СРЦ-а Дубочица на првом мото-скупу у организацији Мото клуба Лесковац и Туристичке организације Лесковац под покровитељством Града.

1000 љубитеља двоточкаша продефиловао улицама Лесковца

Овај импозантни скуп је продефиловао улицама Лесковца а затим се вратио на место окупљања где су организоване бајкерске игре, али се уживало и у лесковачком роштиљу.

Бајкери су се такмичили у вучењу конопца, као и у најспоријој вожњи, а посетиоци су имали прилику да испробају и родео. Један од најзанимљивијих призора су били најмлађи бајкери који су се учествовали у дефилеу и такмичарском делу на дечјим мотоциклима.

Испред Локалне самоуправе се присутнима обратила Александра Стојановић, ПР градоначелника, која је истакла да је Лесковац град са великим бројем квалитетних догађаја с обзиром на то да је у току Лесковачки интернационални фестивал филмске режије.

„Желим свим учесницма и посматрачима да уживају у овој манифестацији за коју се надам да ће, с обзиром на енергију коју носи, постати једна лепа традиција коју ће Лесковац неговати.“

На бини испред СРЦ Дубочица је наступила локална група С.Н.А.П ФМ, као предгрупа за спектакл вечери – концерт култне рок групе Кербер.


#   Лесковац   мотоциклисти   Кербер   Александра Стојановић   мото-скуп
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима