Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

5 Мистериозних језивих места

Bookmark and Share

13.12.2017. Bebironac

5 места која треба заобилазити у широком луку

Језива места
Језива места

ШУМА СТРАВЕ И ЈЕЗЕ 
Савршено место за умирање, само један од злокобних назива за шуму Аокигахару у Јапану, која има несрећну судбину да буде једна од најјезивијих места на планети. Простире се у подножју свете планине Фуџи, а због густине растиња и депресивне замрачености просто подилази језа. 

ОСТРВО ПОВЕЉА 
Мало изоловано наизглед лепо острво уствари крије језиву историју и причу. Са локацијом између Венеције и Лида у Венецијанској лагуни, већ деценијама привлачи ловце на духове и паранормалне појаве као и љубитеље бизарних дешавања и бизарне историје. Ово малено острво је некада сматрано самртном постељом за више од 160.000 заражених људи. Изоловани од остатка света су остављени да сачекају неизбежну смрт. 

МИСТЕРИОЗНА ШУМА КОЈА СЕЈЕ СТРАХ
Нестанци деце у овој шуми су чести, а истина је откривена тек после много година. Ова дивљина мешавина шума и планина налази се у близини Лос Анђелеса и место је бизарних догађаја и нерешених нестанака деце до данас. 

МОСТ СА КОГА ПСИ ИЗВРШАВАЈУ САМОУБИСТВО 
Звучи невероватно да животиња као што је пас мозе да изврши самоубиство, међутим и то се догађа, додуше на неким местима чешће него на другим. У Шкотској у селу Милтон, са моста Овертаун самоубиство је извршило више од 600 паса, углавном лабрадора, колија и ретривера, а разлог за овако бизарну појаву никоме није јасан. 

МОЉОБСКИ ТРОУГАО 
Више од 30 година је прошло од открића најпознатије аномалне зоне у Русији. Названа је Пермска аномална зона или Мољобски троугао. Површина ове чудне мистериозне зоне простире се на неких 70 квадратних километара углавном обраслих густим шумама. Ово место постаје познато октобра 1983 године када је геолог Емил Бачурин видео светлост над шумом и кружни траг на узораној ливади пречника 62 метра.

Све детаљно сто вас занима о ових 5 мистерија можете погледати у ВИДЕУ


#   САД   Русија   Јапан   Шкотска   Италија   мистерије   језа
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима