Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

5 Најмистериознијих болести

Bookmark and Share

21.12.2017. Bebironac

Ретке мистериозне и веома опасне болести за које нисте знали да постоје

Мистериозне болести
Мистериозне болести

МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ ИЗ КОСМОСА
Да ли постоји могућнос да неке непознате болести долазе из свемира и имају ванземаљско порекло? Одговор на то питање би могао бити догађај који се одиграо 2007 године. у једном селу близу Перуа када се на земљу срушио метеор због кога је оболило око 600 сељана тог места.

МОРГЕНЛОНСОВА БОЛЕСТ
Извештаји пацијената који су се жалили на избијање чудних влакана у боји, из коже, први пут су почели да се појављују у Aмерици почетком 2000 година. Ове запањујуће чудне појаве често су биле праћене симптомима неуролошке конфузије и депресије.

НЕПОЗНАТО ПОРЕКЛО
Најмање 20.000 фармерских радника умрло је од мистериозне и неизлечиве болести бубрега у централној Америци током протекле деценије. Први извештаји о овој опакој болести датирају од пре 20 година, а деценије истраживања у потрази за узрочником нису дали никаквог резултата о узроку ове бубрежне болести.

СИНДРОМ КЛИМАЊА ГЛАВОМ
Ово бизарно стање приви пут је пријављено у Судану 1960 - их година. Симптоми ове бизарне болести се обично примете прво код деце узраста од 5 до 15 година. Физички раст и развој мозга се често потпуно зауставља, уз благе нападе и климање главом као да се даје потврдан одговор.

КУРУ
Куру болест је први пут забележена и документована међу племенима Папуе Нове Гвинеје од стране Аустралиских истразивача 1952 године, мада се верује да се појавила још 1920 – их  година. Ради се о дегенеративном неуролошком обољењу. Ово психолошко и физиолошко обољење води у смрт. Позната је и као болест смеха јер се оболели често патолошки смеју без икаквог разлога.

Детаљно о овим мистериозним обољењима погледајте у Видеу

 


#   болест   мистерије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима