Južna Srbija Info
cirilica | latinica

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Akcija "Ares" drugi deo: Uhapšeno još 11 osoba iz NišaEvo zašto je Ivica Dačić besan napustio sednicu Glavnog odbora u AleksincuU Nišu uskoro promene u gradskoj vlasti: Rajković zamenjuje Bulatovića na mestu gradonačelnika?Zoran Radovanović, direktor KC Niš, izbačen iz GO SPS-aMUP izašao sa saopštenjem: U Nišu uhapšeno 11 osoba u akciji "Ares"I pored života "na dijalizi i u siromaštvu" Bojan iz Niša ne gubi naduU selu kod Bujanovca pronađeno 16 zmija otrovnica


U Nišu i Srbiji jutro relativno sveže i maglovito, tokom dana uglavnom sunčano i toplije, do 33 stepenna.
Dve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na Toponičkom putu kod skretanja za selo Vrtište
Još 80.000 evra potrebno je da mlada mama Miljana obolela od leukemije krene u London gde će joj biti urađena operacija presađivanja koštane srži.
Izbor čelnika Surdulice Novice Tončeva za potpredsednika SPS-a uzdrmao je socijaliste, a lider Ivica Dačić demonstrativno je otišao iz Aleksinca gde je održan Glavni odbor, prenosi „Blic“.
Prema portalu Konkurentnost gradova i opština u odnosu na 2013. godinu, indeks konkurentnosti Leskovca značajno je poboljšan, ovo je rečeno na sastanku na kojem je bilo reči o analizi konkurentnosti lokalnih samouprava.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu. Ovaj vikend je obeležio pad cene paradajza i lubenica.
I ove godine u Grdelici je održana tradicionalna Grdelička regata. Oko 200 učesnika ove manifestacije spustilo se od Sarajevskog mosta do Dobrotina.
I ove godine uoči početka domaćeg prvenstva, FK “Radnički” iz Niša u saradnji sa kompanijom „Tiketlajn“ počinje sa prodajom sezonskih ulaznica za sezonu 2017/2018.
Nišlija Nemanja Radulović, virtouz i jedan od najpoznatijih violinista na svetu, je postao Vitez reda umetnosti i književnosti Republike Francuske.
Centar za radilogiju Kliničkog centra Niš dobio je 3D mamograf, najsavremeniji aparat koji omogućava ranu dijagnozu raka dojke u najkraćem vremenskom roku.
U petak i subotu 14. i 15. jula pred brojnom publikom održana je tradicionalana „Kuršumlijska gitarijada“. Program manifestacije i jedan od glavnih ciljeva bio je promovisanje autorskog rada muzičkih bendova, koji su na pravi način istakli boje „rokenrol“ kulture.
U okviru obeležavanja gradske slave Sveti Prokopije u Prokuplju će danas po prvi put od Drugog svetskog rata, nakon gotovo 80 godina, proći litija kroz grad.
"Evo, nakon četiri godine, mogu s ponosom i spokjano da kažem da sam zadovoljan rezultatima koje je postigla Turistička organizacija Niš, rekao je u razgovoru za portal Južna Srbija Info, direktor TON-a Uroš Parlić.
Nikad nije sve potaman. Na jednoj strani dobijaš, na drugoj gubiš. Uvek se nađe nešto da ti pokvari planove, da te zaustavi u napredovanju, da ti urniše život!