Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Vučić u Nišu: Besplatan sir postoji samo u mišolovci!Poznati lekar Aleksandar Zlatić poginuo na motoru u MoravcuSa novom fabrikom "Leoni" će ukupno zapošljavati 11.000 radnikaVranjanac poštom slao antičke novčićeMaloletnik iz Popovca prebio muškaracaVučić: "Iš" nije pristojno, ime mi je Aleksandar! (VIDEO)Još jedan veliki gest Elejn Lejkok: Donacija vredna više od 100 hiljada evra za Specijalnu bolnicu "Ozren" u Sokobanji


Između 1.500 i 2.000 građana, protestom na Trgu kralja Milana podržalo je govornike koji su ponovili svoj stav da aerodrom "Konstantin Veliki" treba da ostane u "vlasništvu" Nišlija.
Dvojica državljana Srbije, koja su stajala iza sajta WEBSTRESSER uhapšena su nakon policijske akcije zbog sumnje da su učestvovali u masovnim DDoS napadima širom sveta, za koje su uzimali novac.
Zbog čega da se plašim onih "Jeremića, Đilasa i Jankovića" koji su bili hrabri samo onda kad je trebalo da se krade i otima, odgovorio je predsednik Vučić na pitanje novinara portala Južna Srbija Info, da je i pored manje ili više ozbiljnih pretnji u javnosti, ipak danas došao u Niš na otvaranje fabrike "Leoni" u atmosferi zakazanog protesta protiv ustupanja niškog aerodroma Vladi Srbije.
Izborna skupština "Dosta je bilo" izabrala je u subotu novo rukovodstvo. Za predsednika "Dosta je bilo" izabran je narodni poslanik dr Branislav Mihajlović iz Bora.
Kompanija "Leoni" otvoriće sutra u Nišu novi proizvodni pogon, pod čijim krovom će posao naći 1.125 radnika, a generalni direktor Klemens Saks ističe da su dosadašnje investicije "Leonija" u Srbiji dostigle 75 miliona evra, i najavljuje nove.
Grad Leskovac i Republički hidrometeorološli zavod obezbedili su dovoljan broj protivgradnih raketa za ovu godinu.
Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da, veoma povoljno, obezbedite za sebe trenutke aktivnog odmora u penzionerskim danima ili kratak predah u brzom ritmu radne svakodnevice.
Srpski atletičari Kristijan Stošić, član AK ,,Vranjski maratonci" i Nora Trklja iz Crvene zvezde pobednici su današnjeg 31. Beogradskog maratona.
Koncert kamernog orkestra „Trio Amael“, biće održan u subotu 28. aprila 2018. godine, u Koncertno - izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti u Nišu (Knjaževačka 2a), sa početkom u 20 sati.
Sutra 22. aprila građani će imati priliku da izvrše besplatne preglde bez zakazivanja i knjižice u Kliničkom centru Niš.
Sjajno, lagano, smešno, duhovito, realno predstavljen brak i ljubav, komentari su publike koja je gledala mjuzikl „Brak u stvari ljubav“ u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Ovaj svojevrstan kabare do sada je doživeo 120 izvođenja. Sada i na repertoaru Doma Vojske u Nišu 25. aprila u 20 časova.
U skladu sa Planom inspekcijskog nadzora i Odlukom o komunalnom uređenju grada Vranja, koja se odnosi na uređenje i održavanje javnih zelenih površina, komunalna inspekcija će u narednom periodu izvršiti obilazak škola i predškolskih ustanova i predložiti eventualno dodatno sređivanje školskih dvorišta.
Po oceni akademika Dejana Popovića, mogućnost za zapošljavanjem preko 20.000 ljudi u IT sektoru je fama
Ako se pitate da li postoji razlika između monitoringa i gps praćenja vozila, trebalo bi da znate da je gps monitoring sveobuhvatniji pojam. Naime, to znači da pod monitoring spade i gps praćenje vozila, lica, ali i drugih načina za sprečavanje provala i krađa, kao i za sprečavanje zloupotreba.