Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

"Gradonačelnik će biti onaj u koga predsednik stranke ima najviše poverenja" (VIDEO)Izgradnje dva nova kružna toka na Bulevaru Nikole Tesle - obustava saobraćajaNova rasveta - zablistala železnička stanica Niš (VIDEO)Devojka pokušala da se spusti niz vezane čaršave - zadobila višestruke povredeProvalio u kuću, zapalio nameštaj i garderobuNajmlađi dobitnik Sretenjske medalje Nišlija Veljko Đurić ima samo 15 godinaZaplenjeni marihuana i kokain, uhapšene tri osobe


Počela je izgradnja dva nova kružna toka na bulevaru Nikola Tesla- kod Jagodin male i tehničkih fakulteta. Zbog toga će na bulevaru Nikola Tesla biti zatvorena za saobraćaj kolovozna traka prema gradu, najavio je direktor Direkcije za izgradnju grada Niša, Nebojša Lović.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Poreskom policijom i pripadnicima Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su tri osobe koje se terete za krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica, poreska utaja i neosnovano iskazivanje iznosa…
Broj divljih deponija na području grada Niša sa prošlogodišnih 36 povećan je na 50.
"Najbitnije je da se pokrene srpsko selo", rekao je Miša Vacić na osnivačkoj skupštini Srpske denice u Merošini.
Na sednici Skupštine Gradske opštine Pantelej većinom glasova usvojen je rebalans budžeta za 2020.godinu kojim se uvećava obim budžeta za 19.687.500 dinara, odnosno, umesto prethodno usvojene Odluke o budžetu od pre mesec i po dana u iznosu od 192.699.000 na 212.386.800 dinara.
Gradska opština Pantelej u saradnji sa Lovačkim udruženjem grada Niša organizovala je tradicionalnu, desetu po redu „Šakalijadu“ u širem ataru sela Gornja Vrežina, kraj Niša.
U okviru trodenvnog boravka, danas su predstavnici austrijske turističke agencije "Euroturs" posetili su Niš i Nišku Banju kako bi upoznali potencijalima i kapacitetima, radi buduće saradnje.
Aleksinački Napredak dočekao je ekipu Borca u okviru 18. kola košarkaške lige Srbije.
Niški Kulturni centar, priredio je februarski vodič kroz programe kulturnih i zabavnih dešavanja u Nišu.
Crveni krst Vranje organizovaće u sredu 19. februara akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se sprovesti u sali OKCE, u periodu od 10 do 14 časova.
Grad Leskovac dobio je još jedno novo obeležje. Na mostu kod Zelene pijace, tzv. visećem mostu, postavljena je dekorativna, metalna konstrukcija na oba kraja mosta koja poprima obličje srca.
Prokupčani će od danas, 24. februara, lekarska uverenja za posedovanje i nošenje oružja, u Domu zdravlja moći da dobiju po hitnom postupku, saopštili su iz te zdravstvene ustanove.
Načelnica Nišavskog okruga i članica GO SNS Dragana Sotirovski gostovala je u emisiji "Odgvovorni" na RTV Belami
Ovih dana je u aleksinačkom vodovodu primećena koncentracija dihidrogen monoksida, veća od uobičajene. Nadležni poručuju da je voda ispravna za piće