Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 2022  |  Prikazano: 1 - 10

Akcija Parking servisa: Kontrola semafora, zamena sijalica i otklanjanje kvarova

Južna Srbija Info 18.06.2018
Kontrola semafora i rasvete

Ekipe JKP „Parking servis“ Niš, Služba signalizacije, javnog osvetljenja i održavanja dana 18.6.2018. godine planira otklanjanje prijavljenih kvarova, kao i zamenu neispravnih sijalica na sledećin lokacijama...

opširnije

Komentara: 0

Prvi talas vozila ka turističkim mestima u Bugarskoj i Grčkoj

Tanjug, Južna Srbija Info 17.06.2018
Prvi talas vozila ka turističkim mestima

Auto-moto savez ovog vikenda, kada je počeo letnji raspust, očekuje prvi talas vozila prema odredištima tipičnim za letnju turističku sezonu. To posebno važi za glavne putne pravce koji vode do Egejskog, Crnog i Jadranskog mora.

opširnije

Komentara: 0

Zbog nevremena, avion iz Milana preusmeren na aerodrom u Sofiji

Južna Srbija Info 16.06.2018
Preusmeren let

Let FR 5411 "Rajn er" kompanije koji je po redu letenja trebao da sleti na niški aerodrom u 17.15 je zbog lošeg vremena danas preusmeren na aerodrom u Sofiji.

opširnije

Komentara: 0

Zbog poplava vanredna situacija u 11 aleksinačkih sela

Južna Srbija Info 16.06.2018
Vanredna situacija u Aleksincu

Opština Aleksinac proglasila je vanrednu situaciju u 11 sela zbog ogromne štete koju su tim mestima pričinile reka Turija i bujični potoci sa Malog Jastrepca

opširnije

Komentara: 0

Saopštenje gradonačelnika Niša: Gosti iz inostranstva poneli najlepše utiske nakon boravka na obeležavanju gradske slave

Južna Srbija Info 15.06.2018
Najlepši utisci iz Niša

U poslednjih desetak dana, a posle obeležavanja Gradske slave Svetoga cara Konstantina i carice Jelene od 1. do 3.juna, ali i posle brojnih manifestacija pre i posle toga, na adresu gradskog rukovodstva Niša i građana stiglo je više zvaničnih reagovanja, pisama i čestitki iz naše zemlje i inostranstva. Tim povodom gradonačelnik Niša Darko Bulatović je izjavio...

opširnije

Komentara: 0

Danas se proslavlja Ramazanski bajram

Južna Srbija Info 15.06.2018
Danas je Ramazanski bajram

Muslimanski vernici u Srbiji danas proslavljaju Ramazanski bajram. Redakcija portala Južna Srbija Info čestita praznik svim vernicima islamske veroispovesti.

opširnije

Komentara: 0

Konkurs za prijem članova u virtuelno preduzeće "Tvoja šansa"

Južna Srbija Info 14.06.2018
Virtuelno preduzeće

Virtuelno preduzeće „Tvoja šansa“ raspisuje konkurs za prijem novih članova. Otvorene pozicije u preduzeć usu:menadžer ljudskih resursa, menadžer za odnose s javnošću, menadžer za uređivanje društvenih mreža, referent za traženje poslova i savetnik za poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku.

opširnije

Komentara: 0

Rekonstrukcija gradskog bazena u Prokuplju, početak rada oko 1. jula

Južna Srbija Info 14.06.2018
Radovi na gradskom bazenu

Na Gradskom bazenu završeni su radovi na rekonstrukciji i sanaciji vodovodnih i kanalizacionih instalacija, a da bi ovo gradsko kupalište spremno dočekalo prve kupače, pobrinule su se ekipe JKP „Hameum“ koje su izvodile radove i Opština Prokuplje koja je za tu namenu izdvojila blizu milion dinara.

opširnije

Komentara: 0

U Leskovcu odžana manifestacija „Spomen park 2018“, povodom Međunarodnog dana dece

Južna Srbija Info 13.06.2018
Spomen park 2018

Inicijativom Turističke organizacije juče je, povodom obeležavanja Međunarodnog dana dece, u parku u podnožiju Hisara, održana dečja manifstacija „Spomen park 2018“ u kojoj je učestvovao veliki broj mališana iz leskovačkih škola.

opširnije

Komentara: 0

Kuršumlija: Konkurs za najlepše uređeno seosko domaćinstvo

Južna Srbija Info 12.06.2018
Najlepše uređeno seosko domaćinstvo

Pravo učešća imaju sva domaćinstva čiji vlasnici imaju prebivalište na teritoriji seoskih mesnih zajednica (Rudare, Rača, Dobri Do, Ivan Kula, Merdare, Degrmen, Barlovo, Grabovnica, Spance, Tmava, Konjuva, Prolom, Merćez, Lukovo, Žuč, Kuršumlijska Banja, Sagonjevo).

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 2022  |  Prikazano: 1 - 10