Južna Srbija Info
cirilica | latinica

Ekonomija

Poslovne informacije i obaveštenja


 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1426  |  Prikazano: 1 - 10

Čizma "Tigar vatrogasac" tražena na najvećem svetskom Sajmu bezbednosti u Dizeldorfu

P.V. 20.10.2017
Pirotska čizma na sajmu u Nemačkoj

Kompanija Tigar A.D. predstavila je paletu svojih proizvoda na najvećem i najvažnijem svetskom sajmu A+A koji je održan u Nemačkoj u Dizeldorfu. Posebno interesovanje na sajmu je izazvala nova dvobojna vatrogasna čizma "Tigar Firefighter" (Tigar vatrogasac), pre svega za tržista Turske, Irana, Egipta i Brazila.

opširnije

Komentara: 0

Aleksandar Vučić na otvaranju novog pogona nemačke fabrike "Gruner" u Vlasotincu

Južna Srbija Info 18.10.2017
Obuka učenika u fabrici Gruner

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je danas svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona od 3000 m2, kao i radionice za obuku učenika sa smera industrijski mehaničar u Tehničkoj školi u Vlasotincu u kompaniji „Gruner“ u Vlasotincu.

opširnije

Komentara: 0

Kompanija "Jumko" uskoro deo odbrambene industrije Srbije

Južna Srbija Info 16.10.2017

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin najavio je, danas tokom posete kompaniji "Jumko" u Vranju, da će Vlada do kraja meseca doneti odgovarajući zaključak u smislu konverzije i preuzimanja odgovarajućeg vlasništva u toj kompaniji.

opširnije

Komentara: 1

U Leskovcu otvorena rumunska fabrika sendvič panela, vredna 11 miliona evra

Južna Srbija Info 12.10.2017
11 miliona za sendvič panele

Državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović juče je danas otvorio novu rumunsku fabriku “TeraStil Srbija” (TeraSteel) u Leskovcu, investiciju vrednu 11 miliona evra, koja će iz tog grada izvoziti građevinske sendvič panele na sva tržišta balkanskih zemalja.

opširnije

Komentara: 1

Danas se u Leskovcu otvara rumunska fabrika panela

Južna Srbija Info 11.10.2017
Posao za još radnika u Leskovcu

Državni sekretar Ministarstva privrede Vlade Republike Srbije Dragan Stevanović pustiće u rad fabriku za proizvodnju građevinskih sendvič-panela rumunske kompanije "tera stil" (TeraStil) u Leskovcu u sredu, 11. oktobra

opširnije

Komentara: 0

30. Sajam zapošljavanja u Leskovcu

Južna Srbija Info 10.10.2017
Sajam zapošljavanja u Leskovcu

Na drugom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja u Leskovcu učestvovalo je 15 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, elektroindustrije i osiguranja.

opširnije

Komentara: 0

Nova pijaca, moderna u Doljevcu uz podršku EU i Švajcarske

Belami portal, Južna Srbija Info 09.10.2017
Nova pijaca u Doljevcu uz podršku EU i Švajcarske

Pijaca u doljevačkom naselju Pukovac, jedna od najvećih u jugoistočnoj Srbiji, dobila je nov izgled zahvaljujući sredstvima koje su Evropska unija (EU) i Vlada Švajcarske obezbedile preko razvojnog programa Evropski PROGRES.

opširnije

Komentara: 0

Kako će se novi Zakon o trgovini odraziti na pijačarstvo u Srbiji...

Južna Srbija Info 06.10.2017
Za opstanak Pijace

Danas je u Privrednoj komori Srbije, na inicijativu Minstarstva trgovine i turizma i Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, održan sastanak Udruženja pijaca Srbije, kome je prisustvovao Radovan Milojević, potpredsednik Udruženja i direktor JKP "Tržnica" u Nišu.

opširnije

Komentara: 0

Albanija – šansa za izvoz prehrambenih proizvoda

RTS 25.09.2017
Albanija – šansa za izvoz prehrambenih proizvoda

Najavljen je skori dogovor o auto-putu Niš–Pločnik, odnosno o delu trase Niš–Priština. U prvih šest meseci ove godine u Albaniju je iz Srbije izvezeno 35 odsto više robe nego u istom periodu lane. Prošlogodišnji poslovni forum u Nišu i osnivanje srpsko-albanske prirvedne komore, pojačalo je privrednu saradnju dve države.

opširnije

Komentara: 0

Prokupački preduzetnici uspešno predstavili svoje proizvode na Sajmu privrede i preduzetništva u Nišu

Južna Srbija Info 24.09.2017
Prokupački preduzetnici na “EXPO Niš 2017”

Na međunarodnom i regionalnom sajmu privrede i preduzetništva “EXPO Niš 2017”, koji se od 21. do 23. septembra održava u Sportskom centru Čair, među 100 izlagača sa juga Srbije predstavili su se privrednici i preduzetnici iz Prokuplja. Svoje proizvode na prokupačkom štandu izložili su “BOKI FOOD SYSTEM” iz Donje Toponice, Pčalarska udruženja “Pčelica” i “Jastrebac”, radnja za kućnu radinost “Joka”, pčalar Jugoslav Momčilović i proizvođač organske hrane Ljubinko Vasiljević iz Gornje Rečice.

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1426  |  Prikazano: 1 - 10