Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 463  |  Prikazano: 1 - 10

Šta je i čiji je pravi burek, najnovija rasprava na društvenim mrežama između Nišlija i Sarajlija

Z.S. Južna Srbija Info 15.08.2018
Šta je pravi burek?

U poslednje vreme često pitanje, neretko i komična rasprava na društvenim mrežama, pa i sinonim kojim se određuje nacionalnost, da li je kako tvrde Bosanci, samo burek samo sa mesom, pravi burek ili ne? U susret "Danima bureka" u Nišu, pokušaćemo da pojasnimo istoriju porekla bureka i njegovu različitu pripremu u zemljama koje su bile u sastavu Osmanskog carstva.

opširnije

Komentara: 0

U čemu se razlikuje doček Nove godine u Beogradu i na jugu Srbije

Nikola Stojanović 09.08.2018
Doček na jugu

Dobro gostoprimsto, hrana, piće i prirodna bogatstva Juga Srbije je svima već dobro poznato. Dobre stare kafane, ali i luksuzni restorani, nude dobru ponudu hrane i pića po vrlo povoljnim i pristupačnim cenama.

opširnije

Komentara: 0

"Kuda idu izgubljene niške devojke"?

M.M. Južna Srbija Info 15.05.2018
Kuda idu izgubljene devojke

Ženama u Nišu nekada je bio cilj da se ostvare u ulozi majke, ili dobre sestre, tetke, iako nisu imale pravo glasa, "držale" su porodicu na okupu i brinule o deci i svojim bližnjima.

opširnije

Komentara: 0

Josip Broz Tito i naslednici "Šćepani mali"

Z.S. Južna Srbija Info 04.05.2018
Broz i naslednici

Smrt Josipa Broza Tita, doživotnog predsednika SFR Jugoslavije i Saveza komunista Jugoslavije, 4. maja 1980. godine je bio jedan od najprelomnijih trenutaka u istoriji Jugoslavije.

opširnije

Komentara: 0

GPS praćenje vozila i monitoring

Nikola Stojanović 04.04.2018
GPS praćenje

Ako se pitate da li postoji razlika između monitoringa i gps praćenja vozila, trebalo bi da znate da je gps monitoring sveobuhvatniji pojam. Naime, to znači da pod monitoring spade i gps praćenje vozila, lica, ali i drugih načina za sprečavanje provala i krađa, kao i za sprečavanje zloupotreba.

opširnije

Komentara: 0

Kako digitalna era utiče na poslovanje preduzeća?

Nikola Stojanović 26.03.2018
Digitalna era i poslovanje

Razvoj digitalne ere umnogome je uticao na samo poslovanje preduzeća tako što se od jednog tradicionalnog načina poslovanja prešlo na savremeni oblik koji podrazumeva lakše dolaženja do traženih informacija od strane svih vrsta potrošača na tržištu.

opširnije

Komentara: 0

SAD ima tajno oružje H!B

FES TV 14.03.2018
Kako SAD vladaju svetom

Ironičan video koji prenosi surovu istinu... Otkriveno je kako Amerika već ceo jedan vek vlada svetom. To više nije tajna !

opširnije

Komentara: 0

Njima niko ništa ne može, mogu da kupe sve

01.02.2018
Njima niko ništa ne može

Priča sa Fejsbuk profila jednog Kruševljanina govori o stanju u ovom gradu, ali i u celoj Srbiji. Lokalni moćnici puni para, kojima niko ništa ne može.

opširnije

Komentara: 0

Eksperti opšte prakse!

Miodrag Tasić 25.01.2018
Eksperti opšte prakse!

Čovek se ponekad zapita zašto je izmišljen televizor? Čemu služi taj "prozor u svet?" Neki smatraju za obrazovanje stanovništva. Drugi su mišljenja da je prvenstvena uloga televizije zabava i uveseljavanje!

opširnije

Komentara: 0

Miodrag Tasić: Godina prođe, nikako da sjaši!

Miodrag Tasić 31.12.2017
Godina prođe, nikako da sjaši!

Prođe leto sedamnaesto. Mislimo na godinu koja neumitno iščezava. Kao i mi s njom, uostalom. A ono, nikako da sjaši, misli se na pritiske, ucene, pretnje, kojima smo neprestano izloženi. Svaka sličnost s događajima i ličnostima, čitaj ličnošću, slučajna je i zlonamerna od onih koji bi je potražili negde drugde!

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 463  |  Prikazano: 1 - 10