Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

4 Velike misterije okeana

Bookmark and Share

12.03.2018. Bebironac

Smatra se da je zvuk nazvan Blup najveća od svih misterija na našoj planeti, odnosno u okeanima.
Američka Nacionalna okeanska i atmosferska uprava zabeležila je početkom 1997. godine veoma neobičan i intenzivan zvuk iz dubine okeana. 

misterije
misterije

PODVODNI VODOPAD NA MAURICIJUSU 
U Indijskom okeanu, 2.000 kilometara od obale Afrike, nalazi se ostrvo Mauricijus. Krase ga brojne prirodne lepote, a posebno podvodni vodopad, koji je jedinstvena pojava na Zemlji. 

PODVODNE RUŠEVINE KOD JAPANA 
U dubinama Japanskog mora pronađene su ruševine ogromnih, tajanstvenih građevina, koje su sagrađene od precizno isklesanog kamena. Nalaze se u blizini ostrva Okinava, Una i Tajvan. Procenjeno je da je starost ovih ruševina čak 12.000 godina, a to znači da su nastale još 10.000 godina pre Hrista. 

MISTERIOZNI ZVUK BLUP 
Smatra se da je zvuk nazvan Blup najveća od svih misterija na našoj planeti, odnosno u okeanima. Američka Nacionalna okeanska i atmosferska uprava zabeležila je početkom 1997. godine veoma neobičan i intenzivan zvuk iz dubine okeana. 

SIKAMORE 
Nedaleko od obale Malibua na dubini od 609 metara nalazi se Gigantska spljoštena stena, koju su nazvali „svetim gralom NLO istraživača“. Ova čudna struktura može da se vidi preko Googl Earth-a. Široka je 4 kilometra i stoji na nizu kamenih stubova.

Više o ovim podvodnim misterijama pogledajte u VIDEU


#   misterije   okeani
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima