Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

5 Misterioznih jezivih mesta

Bookmark and Share

13.12.2017. Bebironac

5 mesta koja treba zaobilaziti u širokom luku

Jeziva mesta
Jeziva mesta

ŠUMA STRAVE I JEZE 
Savršeno mesto za umiranje, samo jedan od zlokobnih naziva za šumu Aokigaharu u Japanu, koja ima nesrećnu sudbinu da bude jedna od najjezivijih mesta na planeti. Prostire se u podnožju svete planine Fudži, a zbog gustine rastinja i depresivne zamračenosti prosto podilazi jeza. 

OSTRVO POVELjA 
Malo izolovano naizgled lepo ostrvo ustvari krije jezivu istoriju i priču. Sa lokacijom između Venecije i Lida u Venecijanskoj laguni, već decenijama privlači lovce na duhove i paranormalne pojave kao i ljubitelje bizarnih dešavanja i bizarne istorije. Ovo maleno ostrvo je nekada smatrano samrtnom posteljom za više od 160.000 zaraženih ljudi. Izolovani od ostatka sveta su ostavljeni da sačekaju neizbežnu smrt. 

MISTERIOZNA ŠUMA KOJA SEJE STRAH
Nestanci dece u ovoj šumi su česti, a istina je otkrivena tek posle mnogo godina. Ova divljina mešavina šuma i planina nalazi se u blizini Los Anđelesa i mesto je bizarnih događaja i nerešenih nestanaka dece do danas. 

MOST SA KOGA PSI IZVRŠAVAJU SAMOUBISTVO 
Zvuči neverovatno da životinja kao što je pas moze da izvrši samoubistvo, međutim i to se događa, doduše na nekim mestima češće nego na drugim. U Škotskoj u selu Milton, sa mosta Overtaun samoubistvo je izvršilo više od 600 pasa, uglavnom labradora, kolija i retrivera, a razlog za ovako bizarnu pojavu nikome nije jasan. 

MOLjOBSKI TROUGAO 
Više od 30 godina je prošlo od otkrića najpoznatije anomalne zone u Rusiji. Nazvana je Permska anomalna zona ili Moljobski trougao. Površina ove čudne misteriozne zone prostire se na nekih 70 kvadratnih kilometara uglavnom obraslih gustim šumama. Ovo mesto postaje poznato oktobra 1983 godine kada je geolog Emil Bačurin video svetlost nad šumom i kružni trag na uzoranoj livadi prečnika 62 metra.

Sve detaljno sto vas zanima o ovih 5 misterija možete pogledati u VIDEU


#   SAD   Rusija   Japan   Škotska   Italija   misterije   jeza
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima