Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

5 Najmisterioznijih bolesti

Bookmark and Share

21.12.2017. Bebironac

Retke misteriozne i veoma opasne bolesti za koje niste znali da postoje

Misteriozne bolesti
Misteriozne bolesti

MISTERIOZNA BOLEST IZ KOSMOSA
Da li postoji mogućnos da neke nepoznate bolesti dolaze iz svemira i imaju vanzemaljsko poreklo? Odgovor na to pitanje bi mogao biti događaj koji se odigrao 2007 godine. u jednom selu blizu Perua kada se na zemlju srušio meteor zbog koga je obolilo oko 600 seljana tog mesta.

MORGENLONSOVA BOLEST
Izveštaji pacijenata koji su se žalili na izbijanje čudnih vlakana u boji, iz kože, prvi put su počeli da se pojavljuju u Americi početkom 2000 godina. Ove zapanjujuće čudne pojave često su bile praćene simptomima neurološke konfuzije i depresije.

NEPOZNATO POREKLO
Najmanje 20.000 farmerskih radnika umrlo je od misteriozne i neizlečive bolesti bubrega u centralnoj Americi tokom protekle decenije. Prvi izveštaji o ovoj opakoj bolesti datiraju od pre 20 godina, a decenije istraživanja u potrazi za uzročnikom nisu dali nikakvog rezultata o uzroku ove bubrežne bolesti.

SINDROM KLIMANjA GLAVOM
Ovo bizarno stanje privi put je prijavljeno u Sudanu 1960 - ih godina. Simptomi ove bizarne bolesti se obično primete prvo kod dece uzrasta od 5 do 15 godina. Fizički rast i razvoj mozga se često potpuno zaustavlja, uz blage napade i klimanje glavom kao da se daje potvrdan odgovor.

KURU
Kuru bolest je prvi put zabeležena i dokumentovana među plemenima Papue Nove Gvineje od strane Australiskih istrazivača 1952 godine, mada se veruje da se pojavila još 1920 – ih  godina. Radi se o degenerativnom neurološkom oboljenju. Ovo psihološko i fiziološko oboljenje vodi u smrt. Poznata je i kao bolest smeha jer se oboleli često patološki smeju bez ikakvog razloga.

Detaljno o ovim misterioznim oboljenjima pogledajte u Videu

 


#   bolest   misterije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima