Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Na maturu bez automobila: 50 odsto popusta u taksi prevozu za vranjske maturante do 9. juna

rssBookmark and Share

Vranje 22.05.2019. Južna Srbija Info

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja od 15. aprila do 9. juna ove godine, realizuje projekat ,,Matura 2019''. Cilj projekta je podizanje nivoa svesti o bezbednosti maturanata i svih građana u vreme završetka školske godine i maturskih proslava.

Cahersiveen
Cahersiveen

Projekat je podržala i Agencija za bezbednost saobraćaja kroz kampanju "Na maturu bez automobila" u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja i udruženjima taksista, a sa ciljem da se obezbedi popust za prevoz maturanata tokom proslava matura.

Tim povodom, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, koji je i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja, održao je sastanak sa predstavnicima MUP-a i vranjskih udruženja taksista. Bezbednost maturanata, ali i ostalih učesnika u saobraćaju treba da bude na prvom mestu u ovom periodu, tako da se većina taksi udruženja priključila akciji.

Maturanti će moći da koriste usluge taksi prevoza za 50 posto jeftinije kod sledećih taksi udruženja: Siti taksi, Old siti, Prvi taksi, Bum taksi, Helo siti, Halo taksi, Hepi, Ok taksi, Moj taksi i Pinokio taksi. Na teritoriji grada je šest srednjih škola koje organizuju proslavu mature.


#   Vranje   taksi   MUP RS   maturanti   Slobodan Milenković   Agencija za bezbednost saobraćaja
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima