Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Akva-park na čekanju: Još jedna predizborna niška priča?

rssBookmark and Share

Niška Banja 31.05.2016. Južna Srbija Info

Nakon neizvesnosti oko identiteta investitora izgradnje akva - parka u Niškoj Banji i konačno objavljivanja u javnosti da je potpisan memorandum o razumevanju, danas nam stižu drugačije vesti iz Ulcinja.
Akva-park mora da čeka... Ne dirajte me, poručuje investitor?

Foto: nedeljnikistine.rs
Foto: nedeljnikistine.rs

Zamenik gradonačelnika Niša, Ljubivoje Slavkovć, izjavio je danas da, "Izgradnja akva parka u Nišu trenutno je u zastoju, jer investitor iz Ulcinja trenutno otvara akva park u Budvi i zamolio nas je da ga u narednih mesec, dva ne diramo, tamo otvara veliku investiciju" i dodao, da će ova investicija realizovati u Nišu, ali je da park u Budvi znatno veći, a investitor je uložio desetine miliona evra, i savim je jasno da čovek ima pritisak lokalne samouprave da sve sve završi na vreme. Verujem da će ovaj akva park biti izgrađen u Nišu i zbog garancija koje je investitor dobio od Vlade Srbije", završio je Slavković, pokašavajući da opravda novonastalu situaciju.

Da podsetimo, 21. april, 2016...

Gradonačelnik Perišić, objavio je danas ime investitora za igradnju akva - parka na staroj lokaciji, Lozni kalem u Niškoj Banji.
Rok za izgradnju tri godine.

maketa arhiva

Akva-park će graditi invenstitor "Aqaterra solutions doo" koju zastupa, Sahret Hajdarpašić.

Danas je u Gradskoj kući, potpisan memorandum o razumevanju sa investitorom, koji je u obavezi da pribavi bankarske garancije i uloži devet milona evra, dok grad daje zemljište besplatno.

Komentara: 0


#   Niška Banja   akva-park   Ljubivoje Slavković   Zoran Perišić   Lozni kalem   Sahet Hajderpašić   Ulcinj akva park i entertajment
@ProfdrPerisic @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}