Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac dobio hiperbaričnu komoru

rssBookmark and Share

Leskovac 14.12.2018. Južna Srbija Info

Leskovac je od juče, jedini centar na jugu Srbije u kojem će pacijenti sa različitim komplikacijama i problemima moći da se leče kiseonikom. Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Leskovca, dr Goran Cvetanović, kao i mnogi doktori i građani.

Leskovac dobio hiperbaričnu komoru

Tomislav Petrović, vlasnik ove klinike „Gerako", je prilikom otvaranja reko: „Ideja o otvaranju hiperbarične komore u našem gradu rođena je pre nekoliko godina. Želja je bila da našim sugrađanima, Leskovčanima, pružimo pristup ovoj jedinstvenoj i vrlo efikasnoj metodi i da naš grad bude jedan od retkih koji će svim zainteresovanima pružiti mogućnost korišćenja savremene medicine".

Zahvalio je gradonačelniku Leskovca dr Goranu Cvetanoviću i Opštoj bolnici Leskovac uz čiju pomoć je ova ideja realizovana.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Leskovca, koji je tom prilikom rekao:„Otvaranjem klinike „Gerako“ napravili smo još jedan korak ka budućnosti, ka savremenim metodama lečenja. Leskovac će nadaleko postati čuven i po metodi hiperbarične oksigenacije, s obzirom na to da se ova metoda u višemesnoj komori sprovodi samo u Beogradu i Vrnjačkoj Banji", naglasio je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Pored lečenja u hiperbaričnoj komori, u klinci „Gerako“ biće pružene usluge iz pedijatrije i hirurgije.

Komentara: 0


#   Leskovac   Goran Cvetanović   Opšta bolnica Leskovac   Gerako klinika   hiperbarična komora
@CvetanovicG @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}