Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nastupom Zorane Pavić u petak 22. novembra počinje "Siti fest"

rssBookmark and Share

Niš 20.11.2019. Južna Srbija Info

Cilj festivala je pre svega edukacija mlađe generacije na temu pop kulture na zabavan način. Kulturna istorija i uticaj muzike sa ovih prostora dva su neraskidiva pojma, i muzika jeste obeležila i uticala na sve segmente života.

Nastupom Zorane Pavić u petak 22. novembra počinje "Siti fest"

Dakle, prikazivanjem kvalitetnih filmova, inspirativnim razgovorima sa atraktivnim gostima koji stavom i imidžom podržavaju radoznalost, želju za istraživanjem i intelektualnim usavršavanjem, i pažljivo odabranim koncertima, pokušaćemo da napravimo jedinstvenu atmosferu festivala. Glavna karakteristika festivala biće stilska raznovrsnost u dokumentarcima. Festival će biti dostupan za sve zainteresovane posetioce i ulaz se neće naplaćivati. Na ovaj način biće povećana i poboljšana ponuda događaja iz kulture Grada Niša. Zahvaljujući festivalu naš grad će posetiti i ljudi iz filmske produkcije, koji će biti naši gosti, upoznati se sa našom kulturom, tradicijom i istorijom.

Osim što će niška publika imati prilike da pogleda najnovija dokumentarna dostignuća, festival će biti obogaćen i muzičko scenskim programom, koji je planiran posle završetka filmskih projekcija.

Komentara: 0


#   Niš   muzika   City Marketing Centar   Siti fest   dokumentarni film   Zorana Pavić
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima