Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Razvijanje preduzetničkih veština: Priznanje za Mlekarsku školu “Dr Obren Pejić“ iz Pirota

rssBookmark and Share

Pirot 05.03.2019. Danas

Mlekarska škola "Dr Obren Pejić" iz Pirota dobitnik je nagrade za doprinos obrazovanju i razvijanju preduzetničkih veština.

Razvijanje preduzetničkih veština: Priznanje za Mlekarsku školu “Dr Obren Pejić“ iz Pirota

U organizaciji Rotari Distrikta 2483 Srbije i Crne Gore, a u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije obezbeđene su donacije za uspešne mlade ljude i ustanove za mlade koji su postigli značajne rezultate u prošloj godini. Pirotska Mlekarska škola je dobila šest računara i biće iskorišćena za kvalitetniju organizaciju nastavnih aktivnosti.

Dodela nagrada organizovana je 2. marta u beogradskom hotelu „Metropol“.

U prisustvu čelnika Rotari kluba, predstavnika Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, američkog ambasadora Kajla Skota i drugih visokih zvanica, nagradu je u ime Mlekarske škole primio direktor Nenad Đorđević.

„Velika je čast da se ime Mlekarske škole nalazi među pet odabranih škola u Srbiji. Divno je biti nagrađen među nekolicinom najboljih učenika Srbije, koji su ime svoje zemlje pronosili širom međunarodnih olimpijada znanja. Zahvaljujem se Rotari klubu Srbije i Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja koji su prepoznali naš rad i naše aktivnosti na polju obrazovanja. Ova nagrada imponuje i čini nas ponosnim na rezultate koje smo postigli u prethodnoj godini, ali i obavezuje da nastavimo sa kvalitetnim i predanim radom. Lepša i bolja Srbija je moto ove nagrade, a mladi i obrazovani ljudi i škole su njena najlepša strana. Počastvovan sam što se ime Mlekarske škole još jednom našlo i čulo među najboljim školama Srbije“, rekao je tom prilikom Đorđević.

U ime Ministarstva prosvete pomoćnik ministra za digitalizaciju Aleksandar Stojanović istakao je da je njihov cilj da najbolje učenike i škole promovišu.

Z. Panić, Danas

Komentara: 0


#   Pirot   Ministarstvo prosvete   Aleksandar Stojanović   Nenad Đorđević   Ambasada SAD   Mlekarska škola Pirot   Rotari klub   Kajl Skot
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima