Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

SNS Niš: Otvaranje šest fabrika promenilo život građana Niša

rssBookmark and Share

Niš 18.03.2019. Južna Srbija Info

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Nišu jedinstveni su u podršci predsedniku Aleksandru Vučiću da očuva mir, stabilnost i poredak u Republici Srbiji, piše u saopštenju dostavljenom medijima.

SNS Niš: Otvaranje šest fabrika promenilo život građana Niša

Saopštenje prenosimo u celosti...

Svi članovi Srpske napredne stranke u Nišu, potpuno su jedinstveni u podršci predsedniku Vučiću, da očuva mir, stabilnost i poredak u Republici Srbiji.

Lideri opozicije, isfrustrirani činjenicom da interesovanje građana za učešće u protestima opada od trenutka kada je postalo jasno da oni nisu građanski, već organizovani od „Saveza za Srbiju“ i finansirani tajkunskim novcem pokradenim iz džepova tih istih građana, pribegli su fašističkim metodama borbe protiv svih koji ne misle isto kao oni i ne rade po njihovoj komandi. U nameri da povrate izgubljene pozicije sa kojih su se bezobrazno obogatili, kao i da bi izbegli primenu zakona o poreklu imovine, jer ne bi mogli da objasne odakle Đilasu imovina vredna 500 miliona evra, počeli su da lome, ruše, prete i da besomučno lažu. Snimci upada u televiziju, kao i jučerašnjih dešavanja na ulicama Beograda, jasno su pokazali da su sve aktivnosti opozicije praćene pretnjama novinarima i policijcima na dužnosti i uništavanjem imovine svih građana.

Srbiju ne mogu uzdrmati fašisti i tajkuni, zato što uz Aleksandra Vučića danas stoje svi pristojni građani. Njegov rad pokazuju rezultati, a to su kilometri izgrađenih autoputeva, pruga i gasovoda i dve stotine novih fabrika i fabričkih pogona, koji znače posao i život za građane Srbije. Mi, Nišlije, najbolje to znamo jer je šest fabrika koje je Aleksandar Vučić otvorio u našem gradu promenilo živote mnogih porodica. Zbog toga Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš čvrsto stoji uz predsednika Aleksandra Vučića i njegovu politiku.

Komentara: 0


#   Niš   SNS   Aleksandar Vučić   RTS   protest   Gradski odbor
@sns_srbija @avucic @rts_vesti @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima