Južna Srbija Info

U Nišu juče otvoren Sajam zapošljavanja i profesionalne orjentacije

rssBookmark and Share

Niš 20.04.2016.

U Nišu je otvoren dvodnevni Sajam zapošljavanja na kojem će svi zainteresovani moći iz prve ruke da dobiju informacije o dostupnim radnim mestima.

Foto; Grad Niš
Foto; Grad Niš

Biće ponuđeno blizu 500 radnih mesta za različita zanimanja. Tražiće se: diplomirani inženjeri mašinstva, elektronike i arhitekture, ekonomisti, pravnici, farmaceuti, vozači, radnici u proizvodnji, tekstilni radnici, elektro i mašinski tehničari, viljuškaristi, trgovci, komercijalisti, radnici za rad na održavanju i drugi.

„Ovaj sajam ima zadatak da vam omogući direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova Vaše struke. Imaćete priliku da se predstavite, iznesete svoje profesionalne karakteristike, ostavite utisak, uđete u uži izbor kandidata ili na licu mesta dogovorite uslove zapošljavanja.Vazno je reci da na istom mestu i u isto vreme imate priliku da lično predate prijavu za zaposlenje i radnu biografiju  za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru“ rekao je gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić na otvaranju sajma.

Na ovom sajmu zapošljavanja ponuđeno je  blizu 500 radnih mesta za različita zanimanja. Tražiće se: diplomirani inženjeri mašinstva, elektronike i arhitekture, ekonomisti, pravnici, farmaceuti, vozači, radnici u proizvodnji, tekstilni radnici, elektro i mašinski tehničari, viljuškaristi, trgovci, komercijalisti, radnici za rad na održavanju i drugi.

Među poslodavcima su: Džonson elektrik, Leoni, Aster tekstil, Mikelsen elektroniks, Gramer, Beneton, Jumis, Šinvon, Ergomejd, Niket, Euroturs i dr.

Komentara: 0


#   Niš   zapošljavanje  Zoran Perišić   Niško sajmište  Sajam zapošljavanja
@ProfdrPerisic @


 


[ Dodaj komentar ]