Južna Srbija Info
cirilica | latinica

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Mlada mama iz Vranja obolela od leukemije: Miljani za operaciju potrebno još 80.000 evraVladičin Han: Vlasnik tehničkog pregleda pronađen mrtav„Cumtobel“ dobija 50.000 evra po radniku?Aleksandar Vučić u avgustu u NišuGlišić iznenada danas u Nišu?!17 mladih Leskovčana odlazi na školovanje u Vojnu školu, Vojnu gimnaziju, Vojnu akademiju i na Medicinski fakultet VMADve osobe povređene u saobraćajnoj nezgodi na toponičkom putu


Juče su na Kameničkom visu u okviru realizacije projekta „FER PLEJ PANTELEJ“ kojeg finanira Ministarstvo omladine i sporta, Republike Srbije, uručeni sertifikati učesnicima prvog i drugog omladinskog kampa.
Pronađeno telo Predraga Perića ispred Tehničkog pregleda u selu Žitorađe kod Vladičinog Hana. Na telu otkrivena prostrelna rana, a obdukcija će utvrditi da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.
Albanci iz Preševa su juče doveli dete u Klinički centar Niš, u majici sa simbolom takozvane "velike Albanije".
Nakon pisanja portala Južna Srbija Info da je danas prema nezvaničnim informacijama sedište SNS-a u Nišu posetio predsednik IO te stranke Darko Glišić, našoj redakciji javio se veliko broj čitalaca tražeći objašnjenje.
Otvaranje novog start-ap centra u Nišu koje je planirano za septembar ove godine obezbediće uslove za otvaranje novih radnih mesta i razvoj inovativnog preduzetništva u ovom gradu, izjavio je Nenad Popović, ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu. Ovaj vikend obeližio je pad cene tikvica i kupusa.
U organizaciji Doma kulture Grdelica održan je drugi sajam vina i roštilja u ovom mestu, a meštani se nadaju da će ova manifestacija postati tradicionalna i narednih godina privući još veći broj vinara i ugostitelja.
U cilju aktivacije mladih, njihovog usmeravanja ka sportu i prirodi na terenu OŠ „Đura Jakšić“ u Jelašnici sinoć su, u okviru 40. Jelašničkog kulturno sportskog leta održane “Igre bez granice”.
Nišlija Nemanja Radulović, virtouz i jedan od najpoznatijih violinista na svetu, je postao Vitez reda umetnosti i književnosti Republike Francuske.
Centar za radilogiju Kliničkog centra Niš dobio je 3D mamograf, najsavremeniji aparat koji omogućava ranu dijagnozu raka dojke u najkraćem vremenskom roku.
Na samoj obali Atlantskog okeana, u Ericeiri, gradiću u Portugaliji od 26.jula održaće se 22. susret prijatelja oldtajmera marke spaček.
Akcija prikupljanja sredstava za lečenje Miljane Ristić Stanković se nastavlja. Večeras u 20 sati, u Domu vojske u Vranju, biće izvedena monodrama "Tugo boške" autora Ljubiše Dinčića.
"Evo, nakon četiri godine, mogu s ponosom i spokjano da kažem da sam zadovoljan rezultatima koje je postigla Turistička organizacija Niš, rekao je u razgovoru za portal Južna Srbija Info, direktor TON-a Uroš Parlić.
Nikad nije sve potaman. Na jednoj strani dobijaš, na drugoj gubiš. Uvek se nađe nešto da ti pokvari planove, da te zaustavi u napredovanju, da ti urniše život!