Južna Srbija Info

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Alko-test za zaposlene u Gradskoj upravi u LeskovcuMihajlovićeva: Mostovi u Srbiji su bezbedni i redovno se održavaju!Muslimani danas obeležavaju Kurban-Hadži bajramPonovo se urušio potporni zid na Koridoru 10 u Grdeličkoj klisuriGradina: Zlato vredno preko pet miliona dinara u kutiji za hranu i flašiNišlija preminuo od prekomerne doze narakotika?Radovi na hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Nišu (VIDEO)


Gradonačelnik Niša Darko Bulatović posetio je sinoć meštane Hvarske ulice u Donjem Komrenu, sa kojima je razgovarao o konačnom rešavanju problema izgradnje ulice nakon čak 8 godina koliko čekaju na asfalt.
Nišlijka stara 34 godine koja je oko 13 sati pala sa visokog prizemlja zgrade u ulici Ćirila i Metodija u Nišu i prevezena u Urgentni centar KC Niš, preminula je tokom operacije, potvrdili su u toj zdravstvenoj ustanovi.
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, ponovo je iznenadio javnost i zaposlene u Gradskoj upravi, nakon kontrole kompijutera u julu mesecu, on je naložio kupovinu aparta za alko-test, jer kako kaže "pojedine kancelarije "mirišu" na alkohol".
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je, povodom napada na Predsednika Republike i pretnji koje su mu upućene, da time najozbiljnije, što pre, moraju da se pozabave nadležni organi.
Grad Niš, na osnovu Programa lokalnog ekonomskog razvoja, za čije sprovođenje je zadužena Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte, objavila je mere usmerene na subvencionisanje i pomoć mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima registrovanim na teritoriji Grada Niša.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 19. avgust 2018. godine.
Ovogodišnji 33."Vinski bal" održaće se u petak 24. i subotu 25.avgusta, saopštili su organizatori ove manifestacije. "Salon vina–Vina juga", biće treći put održan u okviru programa Vinskog bala, a na glavnoj pozornici nastupiće Dejan Petrović i Big bend, prvog dana i Tropiko bend drugog dana.
Radnički je ubedljivo pobedio Spartak iz Subotice sa 4:1 u derbiju 5. kola Superlige. U utakmici odigranoj u Kuli, Radnički je prikazao sigurnu igru i u potpunosti opravdao ulogu favorita.
Izložba „Dijalog” Željana Pavića i Katarine Novaković u utorak, 21. avgusta 2018. godine, u Galeriji Niškog kulturnog centra, sa početkom u 20 sati, u organizaciji Niškog kulturnog centra.
Kako kažu u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, situacije je uobičajena za ovaj period i da se dnevno jave dva, do tri pacijenta koji imaju ovaj problem, odnosno ubod stršljena.
Dvadesetjednogodišnja Lidija Stojanović iz Vranja osvojila je titulu „Mis Karanfil devojče“ za 2018. godinu.
Komplet knjiga za niže razrede osnovnih škola košta između 4.800 i 6 hiljada dinara, dok za učenike od 5 do 8 razreda cena kompleta je između 11 i 14 hiljada dinara. Prosečna cena samo bukvara je oko 600 dinara.
Povodom druge godišnjice od formiranja aktuelnog gradske izvršne vlasti, Gradonačelnik Niša Darko Bulatović dao je intervju dnevnom listu Politika.
U poslednje vreme često pitanje, neretko i komična rasprava na društvenim mrežama, pa i sinonim kojim se određuje nacionalnost, da li je kako tvrde Bosanci, samo burek samo sa mesom, pravi burek ili ne?