Južna Srbija Info

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Ko može da radi posle 14 sati, a ko ne, šta važi za ski-centre i hoteleKrizni štab doneo nove mere - za vikend ugostiteljski objekti i tržni centri rade do 14 satiVulin: Za godinu dana policijski pozornici u većim gradovima, a potom u svim lokalnim samoupravamaNove cene putarina od danas, koga će poskupljenje najviše pogoditiZavršena sednica Kriznog štaba - o novim merama u petakOpuštanje pojedinih daje mogućnost uvođenja rigoroznijih mera u NišuNakon što ga je policija opkolila, ubica devojke iz Vranja izvršio samoubistvo


U većem delu naoblačenje uz pad temperature i umeren do jak severozapadni vetar. Slaba kiša se očekuje tek ponegde, a na visokim planinama uveče je moguć i slab sneg
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su N. E. (1991) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin najavio je danas da će u narednih godinu, godinu i po dana u svim velikim gradovima u Srbiji na ulice biti vraćeni policajci pozornici...
Gradski odbor Pokreta za preokret Niš i Koalicija Niš moj Grad u saopštenjima pristiglim na adrese redakcija niških medija, protive se seči stabala u Nišu. Saopštenja u celosti možete pročitati u nastavku teksta.
Naknada za roming u regionu Zapadnog Balkana biće ukinuta od 1. jula ove godine, a ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kaže da je naredni korak smanjenje troškova rominga između ekonomija Zapadnog Balkana i EU.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 27. februar 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Turistička organizacija opštine Kuršumlija sa predstavila je novi promo film pod nazivom “Oseti avanturu – upoznaj Kuršumliju”.
Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić potvrdio je da će novi selektor Srbije biti Dragan Stojković Piksi.
"Trag divljači“ je priča o perspektivnom novinaru koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina izveštavajući o svirepom ubistvu krajem sedamdesetih godina koje potresa jugoslovensku javnost.
Prema najnovijim podacima u Srbiji je u poslednja 24 sata od posledica kovida 19 preminulo još 16 osoba.
“Raspevana ulica” je novogodišnji program i poklon prokupačkog Doma kulture svoj deci našeg grada, ali i svima onima, koji se zajedno sa njima raduju predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima.
Svi ugostiteljski objekti na teritoriji Republike Srbije sutra i prekosutra (za vikend) radiće od 6 do 14 časova, nezavisno od toga da li imaju ili nemaju baštu.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Zbog izgradnje novih objekata, rekonsturkcije i obnove niških ulica i trgova, povremeno prema planu, bilo je potrebno poseći poneka stabla, za koje pojedini ljubitelji prirode, ali neretko i lideri političkih partija, tvrde da je upravo to drveće od "jedinstvenog" značaja za grad.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima