Јужна Србија Инфо

Економија

Пословне информације и обавештења


<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 1474  |  Приказано: 51 - 60

У Лесковцу отворена румунска фабрика сендвич панела, вредна 11 милиона евра

Јужна Србија Инфо 12.10.2017
11 милиона за сендвич панеле

Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић јуче је данас отворио нову румунску фабрику “ТераСтил Србија” (TeraSteel) у Лесковцу, инвестицију вредну 11 милиона евра, која ће из тог града извозити грађевинске сендвич панеле на сва тржишта балканских земаља.

опширније

Коментара: 1

Јефтиније грејање за Нишлије

Јужна Србија Инфо 11.10.2017
Појефтињује грејање

Надзорни одбор ЈКП "Градска топлана" у Нишу јпредложио је смањење фиксног дела цене даљинског грејања са 28.26 дин/м2 на 27,08 динара/м2, као и цене варијабилног дела са 5.4 /kwh на 5.04 динара, пише у сопштењу из тог предузећа.

опширније

Коментара: 0

Данас се у Лесковцу отвара румунска фабрика панела

Јужна Србија Инфо 11.10.2017
Посао за још радника у Лесковцу

Државни секретар Министарства привреде Владе Републике Србије Драган Стевановић пустиће у рад фабрику за производњу грађевинских сендвич-панела румунске компаније "тера стил" (TeraStil) у Лесковцу у среду, 11. октобра

опширније

Коментара: 0

30. Сајам запошљавања у Лесковцу

Јужна Србија Инфо 10.10.2017
Сајам запошљавања у Лесковцу

На другом овогодишњем сајаму запошљавања у Лесковцу учествовало је 15 послодаваца из области текстилства, прехрамбене и прерађивачке индустрије, трговине, електроиндустрије и осигурања.

опширније

Коментара: 0

Нова пијаца, модерна у Дољевцу уз подршку ЕУ и Швајцарске

Белами портал, Јужна Србија Инфо 09.10.2017
Нова пијаца у Дољевцу уз подршку ЕУ и Швајцарске

Пијаца у дољевачком насељу Пуковац, једна од највећих у југоисточној Србији, добила је нов изглед захваљујући средствима које су Европска унија (ЕУ) и Влада Швајцарске обезбедиле преко развојног програма Европски ПРОГРЕС.

опширније

Коментара: 0

Како ће се нови Закон о трговини одразити на пијачарство у Србији...

Јужна Србија Инфо 06.10.2017
За опстанак Пијаце

Данас је у Привредној комори Србије, на иницијативу Минстарства трговине и туризма и Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, одржан састанак Удружења пијаца Србије, коме је присуствовао Радован Милојевић, потпредседник Удружења и директор ЈКП "Тржница" у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Албанија – шанса за извоз прехрамбених производа

РТС 25.09.2017
Албанија – шанса за извоз прехрамбених производа

Најављен је скори договор о ауто-путу Ниш–Плочник, односно о делу трасе Ниш–Приштина. У првих шест месеци ове године у Албанију је из Србије извезено 35 одсто више робе него у истом периоду лане. Прошлогодишњи пословни форум у Нишу и оснивање српско-албанске прирведне коморе, појачало је привредну сарадњу две државе.

опширније

Коментара: 0

Прокупачки предузетници успешно представили своје производе на Сајму привреде и предузетништва у Нишу

Јужна Србија Инфо 24.09.2017
Прокупачки предузетници на “EXPO Ниш 2017”

На међународном и регионалном сајму привреде и предузетништва “EXPO Ниш 2017”, који се од 21. до 23. септембра одржава у Спортском центру Чаир, међу 100 излагача са југа Србије представили су се привредници и предузетници из Прокупља. Своје производе на прокупачком штанду изложили су “BOKI FOOD SYSTEM” из Доње Топонице, Пчаларска удружења “Пчелица” и “Јастребац”, радња за кућну радиност “Јока”, пчалар Југослав Момчиловић и произвођач органске хране Љубинко Васиљевић из Горње Речице.

опширније

Коментара: 0

Ружић: Убрзани економски развој је животна обавеза свих делова земље

Јужна Србија Инфо 21.09.2017
Економски развој као обавеза

„Економски развој је обавеза локалних самоуправа, и то не само законска обавеза, него стварна, животна обавеза, јер свака инвестиција, свако унапређење пословања, али и сваки стечај привредног субјекта се дешава у некој од локалнинх самоуправа и директно утиче на квалитет и стандард живота њених грађана“ рекао је министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић на Округлом столу огранка САНУ у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Брнабић отворила два нова производна погона у Врању

Јужна Србија Инфо 19.09.2017
Два нова производна погона у Врању

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић отворила је данас у Врању нови погон компаније "Јумко балистика", у који је уложено 500.000 евра и у којем ће бити запослено још 150 радника, као и нову линију за паковање у фабрици "Бритиш америкен тобако".

опширније

Коментара: 0

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 1474  |  Приказано: 51 - 60