Јужна Србија Инфо

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 5144  |  Приказано: 51 - 60

Кад држава слепо прати ЕУ прописе: Возила старија од 15 година два пута годишње на технички преглед

Белами портал, Јужна Србија Инфо 10.05.2018
Нови намет за возаче

Возачи ће од 5. јула имати додатни трошак! Сви аутомобили старији од 15 година мораће два пута у току године на детаљан технички преглед – то су новине правилника усвојеног 5. маја, а који ступа на снагу 5. јула.

опширније

Коментара: 1

Запажени резултати Медицинске школе у Лесковцу

Јужна Србија Инфо 09.05.2018
Резултати Медицинске школе у Лесковцу

Градоначелник Лесковца је данас посетио средњу Медицинску школу а разлог посете су запажени резултати који су ученици ове школе постигли.

опширније

Коментара: 0

Шта кад извршитељ закуца на врата?

Каматица 08.05.2018
Шта кад извршитељ закуца на врата?

Када се исцрпе све правне могућности, а дуг ипак не наплати, тада заправо почиње посао јавног извршитеља. Уколико се дуг не измири у року од осам дана, или не преда приговор на пресуду, они куцају на врата, пописују и плене имовину дужника.

опширније

Коментара: 0

125 година Трговинске школе Ниш

Белами портал, Јужна Србија Инфо 07.05.2018
125 година Трговинске школе

Пре тачно 125 година Нишка Трговачка омладина отворила је своју недељну-празничну Трговачку школу, надахнута уверењем да само писмен и школован трговац може бити од користи и себи и друштвеној заједници.

опширније

Коментара: 0

Да ли након "раскида" са министарком и неспретног саопштења руководства нишког аеродрома следи "ампутација" лоших напредњачких кадрова?

З.С. Јужна Србија Инфо 05.05.2018
Развод без алиментације

Само пар сати након изјаве мнистарке Михајловић да је пословодство нишког аеродрома неспособно и да препуцавња на релацији Град–Аеродром угрожавају безбедност ваздушног саобраћаја, из тог јавног предузећа стиже саопштење које потписује директор Владица Ђурђановић у коме негирају министаркине наводе.

опширније

Коментара: 0

Препрека, али премостива – шта значи онлајн дозвола за улазак у ЕУ?

РТС, Јужна Србија Инфо 02.05.2018
Шта значи онлајн дозвола за улазак у ЕУ

Држављани Западног Балкана, САД, али и Канаде, Аустралије и других, мораће да траже дозволу за улазак у земље Шенгена и да плате таксу од седам евра од 2021. године. Чека се да ту одлуку потврди Европски парламент и усвоји Савет министара ЕУ. Шта ће она за путнике значити у пракси?

опширније

Коментара: 0

Михајловић: Енергетско и транспортно повезивање будућност целог региона

Јужна Србија Инфо 28.04.2018
Будућност у повезивању

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др, Зорана Михајловић, рекла је да су транспортно и енергетско повезивање, уз политичку стабилност, најважнији за бржи развој свих земаља на Западном Балкану и повећање животног стандарда грађана у целом региону.

опширније

Коментара: 0

Вучић за Јужну Србију Инфо: Због чега да се плашим оних који су били храбри само у лоповлуку! (ФОТО-ВИДЕО)

Здравко Стојнић, Јужна Србија Инфо 25.04.2018
Не плашим се лопова

Због чега да се плашим оних "Јеремића, Ђиласа и Јанковића" који су били храбри само онда кад је требало да се краде и отима, одговорио је председник Вучић на питање новинара портала Јужна Србија Инфо да је и поред мање или више озбиљних претњи у јавности, ипак данас дошао у Ниш на отварање фабрике "Леони" у атмосфери заказаног протеста против уступања нишког аеродрома Влади Србије.

опширније

Коментара: 0

Окружни "Караван" у Сврљигу и Гаџином Хану

Јужна Србија Инфо 26.04.2018
Наставак акције „Караван“

Караван републичких инспекцијских служби Нишавског управног округа наставио је обилазак локалних самоуправа. Инспектори су посетили Гаџин Хан и Сврљиг.

опширније

Коментара: 1

Упознајмо своје наслеђе - предавање у ОШ "Мирослав Антић"

Младен Јовановић 23.04.2018
Упознајмо своје наслеђе

Основна школа „Мирослав Антић“ из Ниша је, заједно са ЕУ инфо кутком Града Ниша, организовала у просторијама своје школе предавање о културно историјском наслеђу Града Ниша.

опширније

Коментара: 0

<< < 3  4  5  6  7  8  9  10 > >>Укупно: 5144  |  Приказано: 51 - 60