Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Idealan životni prostor

Bookmark and Share

Beograd 11.06.2018. Nikola Stojanović

Prva nekretnina, bračni život, mladi supružnici i novi početak. Nekako je uvek početak težak, bez obzira šta je u pitanja, bilo da se radi o polasku u školu, na fakultet, prvo zaposlenje ili stupanje u bračnu zajednicu. Međutim, koji god da je početak u pitanju, sve to brzo prođe.

Stanovi novi beograd
Stanovi novi beograd

Prva nekretnina, bračni život, mladi supružnici i novi početak. Nekako je uvek početak težak, bez obzira šta je u pitanja, bilo da se radi o polasku u školu, na fakultet, prvo zaposlenje ili stupanje u bračnu zajednicu. Međutim, koji god da je početak u pitanju, sve to brzo prođe. Naime, ako je reč o sklapanju braka i početku zajedničng života sa nekim, onda bi najbolje bilo da prvo obezbedite i isplanrate  gde i kako ćete živeti.

Većina pretraga za stanovima počinje na internetu. Ljudi jednostavno ukucaju dvoiposobni stanovi beograd prodaja ili trosobni stan Beograd i pretražuju najbolju ponudu. Ovaj način pretrage i jeste nabrži ali se treba i dobro rasptitati o stanu koji nameravate da kupite jer nije sve kao što je predstavljeno na internetu.

Mnogi mladi bračni parovi ne isplaniraju kako će i gde na početku živeti i onda krene muka ako se živi kod njgovih roditelja ili ako se živi sa njenima. Da biste sebi priuštili idealno mesto za život, onda najpre se preračunajte. Razmislite da li vam odgovara cena nekretnine, možete li to sebi da priuštite i šta je u ponudi kada je u pitanju prodaja stanova.

Novi Beograd nudi veliki broj lokacija i različitih stambenih objekata, takođe se sve više gradi i u Zemunu, ali i na drugim krajevima Beograda kao što je Žarkovo, Vidikovac, Mirijevo, Vračar. Ukoliko vam jedna lokacija više odgovara, onda dobro prelistajte ponude. Cena nekretnina ove godine počela je da raste, a ima i kupaca kada je u pitanju prodaja stanova. Novi Beograd sve je više zanimljiv poslovnim ljudima, ne samo našima, već i strancima, a da li je to zbog dobre infrastructure i središta mnogih kompanija koje se nalaze baš u ovom kraju, to se ne može sa sigurnošću reći. U svakom slučaju, ponude ima, samo je potreban novac.

Iznajmljivanje ili prodaja stanova - Novi Beograd

Kada se malo bolje pogleda i preračuna, čini se da je trenutno rešenje iznajmljivanje stana. Međutim, danas postoje povoljni krediti, te stambeni krediti među mladim bračnim parovima sve su popularniji kada je u pitanju prodaja stanova. Novi Beograd se visoko kotira među kupcima, ali je i na ceni. Na boljim i prometnijim lokacijama, cena jednog kvadratnog metra veća je nego u zabačenijim krajevima, ali ako se dvoumite između kupovine stana ili kuće, onda znajte da je cena kvadratnog metra kuće niža nego što je to slučaj sa staovima.

Najpre bi trebalo isplanirati budžet kada je reč o kupovini nekretnine. U Beogradu je veliki broj agencija kojima je glavna delatnost prodaja stanova. Novi Beograd ima svoje agencije, a nekada možete kupiti stan direktno od investitora. Kada se uporedi potrebna količina novca za kupovinu kuće ili stana, trebalo bi znati da je neka dovoljno izdvojiti za dvosoban stan onoliko novca koliko biste platili izgradnju prosečne kuće.

Kada razmišljate o kupovini stana, pogledajte šta se nudi, gde i kolika je prodaja stanova. Novi Beograd, Filmski grad, Žarkovo, Palilula, samo su neke od lokacija na kojima se nalaze najnovije gradnje stanova. Važno je napomenuti da prilikom kupovine stana treba biti veoma oprezan, jer je važno da stan bude uknjižen.

Nemojte da vas prevare agenti za nekretnine, bolje vi proverite, danas kada je biznis u pitanju ne treba verovati nikome na reč, pogotovu ne ljudima čiji je posao samo da pronađu kupca za nekretninu i da tu nekretninu prodaju.


#   Beograd   stanovi   bračni par
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima