Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Kutak za speleologe: Uskoro završetak "Centra za posetioce" Cerjanske pećineOpština Medijana građanima pred praznike: Popravljene i ofarbane klupe u "Čairu"Proširuje se prostor Gradske uprave: Grad kupuje zgradu u ulici Generala Milojka LešjaninaTrajno rešen problem plavljenja u delu ProkupljaKrali iz preduzeća, alat, tehničku opremu, aluminijum...Za doček u Nišu Željko Vasić i Leksington bendBoško Obradović i Jelena Đorđević oprečno o natpisima u štampi


Počelo je novogodišnje ukrašavanje Parka Svetog Save u organizaciji Gradske opštine Medijana i biće završeno za nekoliko dana ukoliko to vremenski uslovi dozvole.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su M. J. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja.
Najmlađi stanovnici sa područja opštine Bosilegrad, deca rođena u protekle dve godine, dobila su novogodišnje paketiće koje su za njih pripremili migranti i izbeglice iz Prihvatnog centra "Bosilegrad".
Kako je saopšteno na vanrednoj konferenciji za novinare, GrO SNS u Niš, danas je pristupilo hiljadu članova Gradskog udruženja penzionera i oko 500 članova Udruženja građana "Moj Niš".
Gradska opština Medijana postavila je svoj štand na „Sajmu privrede i preduzetništva Ekspo Niš 2018“ koji je danas otvoren u hali „Čair“ pod sloganom „Pre(d)uzmi svoju budućnost".
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 9. decembar 2018. godine. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Ako vremenski uslovi dozvole, Vizitorski centr Cerjanske pećine biće gotov do kraja godine, rečeno je danas prilikom obilaska, prvih ljudi grada Niša, na čelu sa gradonačelnikom Darkom Bulatovićem i direktorom Turističke oraganizacije Niša, Urošem Parlićem.
“Zdravlje je stanje potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja, a ne samoodsustvo bolesti i onesposobljenosti“ - tako SZO definiše zdravog čoveka. Dakle, potrebne su tri celine da bi se rezultiralo potpunošću, zdravljem.
Jedan od najpoznatijih živih srpskih književnika, akademik Matija Bećković, govoriće u niškom Narodnom pozorištu u ponedeljak 17. decembra. u 19 sati, pesme iz svog opusa u okviru programa “Poezija uživo“ u organizaciji drugog programa Radio Beograda.
Ambulanta u naselju Ančiki dobila je dozvolu od strane Ministarstva zdravlja i zvanično juče krenula sa radom.
Nišlije koje odluče da Novu godinu dočekaju na Trgu kralja Milana zabavljaće Željko Vasić i grupa Leksington.
Prema najavama meteorologa, očekuje nas hladan dan sa nešto više sunčanih intervala. Međutim, kolovozi su i dalje vlažni, pa u jutarnjim časovima može doći i do stvaranja leda i poledice. Oprez zbog proklizavanja.
Povodom Dana Kopnene vojske Srbije, koji je u subotu, 17.11.2018. obeležen u Aleksincu, zamolili smo komandanta KOV Srbije general-potpukovika Milosava Simovića za jedan kratak intervju.
Iako se mnogo toga dovodi u pitanje, industrija je postala glavni problem, a o građevinarstvu se malo priča. Dovode se strane kompanije, a naši radnici beže u svet. Da li zbog veće zarade ili boljeg života, to ne znamo.