Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

U požaru izgoreo muškarac u selu kraj AleksincaKup Radivoj Korać: Partizan odbranio kup nakon drameDačić u Nišu: Čekamo dan kada će se SPS baviti socijalnom pravdom, a ne dnevno-političkim temamaPokušaj samoubistva - muškarac skočio sa mosta u NišavuRampa "Doljevac" počela sa radomNakon krađe kablova, bez struje 3 fabrike na Bulevaru 12. februarSotirovski odala počast stradalim logorašima


Novih 100 nadzemnih kontejnera sa nožnim mehanizom postavljeno je na više lokacija u Nišu.
Kako su saopštili u PU Niš, u selu Prćilovica kraj Aleksinca, jutros je izbio požar u jednoj kući, kada je preminuo je 43-godišnji muškarac.
Danas je u Nišu u organizaciji NURDOR-a obeležen Svetski dan dece obeolele od raka.
Svečanom akademijom u Narodnom pozorištu u Nišu socijalisti jugoistočne Srbije proslavili su juče 30 godina Socijalističke partije Srbije.
Austrijska kompanija električne opreme „Qualis Electronics", kako kažu u Gradskom veću, zainteresovana je da otvori fabriku u Nišu.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 16. februar 2020. godine. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Pod sloganom “Put pod noge”, u Beogradu će se od 20. do 23. februara održati 42. Međunarodni sajam turizma. Na ovoj manifestaciji, predstaviće se i Turistička organizacija Prokuplja.
Ekipe Napretka JKP i čačanskog Borca sastaće se sutra u Aleksincu u okviru 21. kola Košarkaške lige Srbije. Aleksinčani se nalaze u središnjem delu tabele i u dobrom ambijentu dočekuju favorizovanog protivnika. 
Niški Kulturni centar, priredio je februarski vodič kroz programe kulturnih i zabavnih dešavanja u Nišu.
Hirurg Niškog Kliničkog centra, dr Bojan Jovanović izveo je nesvakidanju operaciju u kojoj je pacijentkinji osim žučne kese laparoskopski operisao i slepo crevo iako centar za ova medicinska Ustanova nema uslove za takvu vrstu intervencije.
Verovatno ste se bar jednom zapitali zašto baš februar od svih meseci u godini ima najmanje dana. Evo odgovora...
U cilju povećanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije u Nišu i na teritoriji cele Srbije, od danas do 23. februara 2020. godine sprovešće pojačanu kontrolu učesnika u saobraćaju.
Članica Glavnog odbora SNS i načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski kaže da je za godinu i po dana provedenih na čelu Okruga, kroz zvanične prijeme, razgovarala sa oko 1.000 ljudi, ne računajući one koji svakodnevno dolaze za pomoć, informacije ili preporuku.
Ovih dana je u aleksinačkom vodovodu primećena koncentracija dihidrogen monoksida, veća od uobičajene. Nadležni poručuju da je voda ispravna za piće