Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Neprimerene reči na društvenim mrežama, pozivi na "linč" sa obe strane: Odbrana države i patriotizam, lični stavovi ili politika?Sinđelić pred gašenjem, reagovali Tončev i RadničkiVučić na otvaranju fabrike "Aptiv Pakard" u Leskovcu: U narednih godinu i po dana biće zaposleno 3.000 ljudiViše od 5 hiljada Nišlija pevalo i igralo "Nišku banju" sa Natašom Bekvalac (FOTO)Dečak iz Niša preminuo u Tiršovoj: Dovezen iz privatne klinike gde je operisao kičmuUspešna turistička prezentacija Niša: TON prvi put na prestižnom Sajmu turizma u BečuOko hiljadu građana na protestu u Nišu, organizatori protiv jeftinog politikanstva opozicionih stranaka (FOTO)


Gradska opština Medijana i ove godine, po 13. put, u saradnji sa Niškom eparhijom organizuje tradicionalnu manifestaciju “PLIVANjE ZA BOGOJAVLjENSKI KRST”, u subotu, 19. januara 2019. godine sa početkom u 12 časova, na otvorenom bazenu Sportskog centra „Čair“.
Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Vranjske Banje jer je na javnom mestu pretio supruzi da će je ubiti..
Za razliku od nekih prošlih vremena, sve je veći broj starijih osoba koje žele da koriste usluge Gerontološkog centra.
Niš "potresa" najnovija afera rasprave "bez dlake na jeziku", zamenika gradonačelnika Miloša Banđura i Sene Todorović.
Fabrika "Aptiv Pakard" (APTIV PACKARD), za proizvodnju elektroinstalacija za auto-industriju, otvorena je u Zelenoj zoni u Leskovcu.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 13. januar 2018. godine. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
U okviru privredne delegacije i nastupa Privredne komore Srbije, Turistička organizacija Niš je ove godine po prvi put nastupila na jednom od prvih ovogodišnjih velikih sezonskih turističkih Sajmova u Evropskoj uniji "Sajmu turizma u Beču", na kome se reprezentativno predstavljaju skoro sve bitne svetske destinacije
U organizaciji MOK Topličanin 97 i ŽOK Topličanin, po prvi put je u Prokuplju održana manifestacija „Odbojka na snegu“. Ovoj akciji odazvalo se dvadesetak učesnika svih uzrasta koji su uz druženje pokazali da se odbojka uspešno može igrati i po snegu.
Francuski institut u Srbiji organizuje po 16. put takmičenje za frankofonu pesmu. Finale se održava u Nišu, u nedelju 24. marta. Možete osvojiti boravak u Tunisu, Egiptu kao i ulaznice za ugledne festivale, poručuju organizatori.
Ovih dana lekarima opšte prakse u Domu zdravlja javilo se 20-30 odsto više pacijenata sa respiratornim infekcijama, nego što je bilo u predhodnim mesecima.
Prepun Svetosavski park na dočeku Pravoslavne nove godine u organizaciji Gradske opštine Medijana. Prema nekim procenama dvosatni nastup Nataše Bekvalac pratilo je između šest i sedam hiljada građana, uglavnom mladih.
Dobrotvorni svetosavski bal ove godine biće održan u Svetosavskom domu u Nišu.
Predsednik Srbije sumirajući rezultate prošle godine i šta nas očekuje u 2019. godini, govori o svemu u atorskom tekstu za Kurir.
Iako se mnogo toga dovodi u pitanje, industrija je postala glavni problem, a o građevinarstvu se malo priča. Dovode se strane kompanije, a naši radnici beže u svet. Da li zbog veće zarade ili boljeg života, to ne znamo.