Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Dodeljena priznanja „Ekran“ televizijskim novinarimaNovica Veličković o peharu: Igrači Partizana nemaju veze s timPeglana kobasica u najužem izboru akcije “Najbolje iz Srbije” – glasanje do 28. februaraPočele provere: Stanari, jeste li se registrovaliKup Koraća: Partizan savladao Zvezdu i prekinuo višegodišnji postMuškarac koji je pretučen prošlog vikenda u "Kubo klubu" podlegao povredamaKlemens Saks: U "Leoniju" će raditi ukupno deset hiljada ljudi


Niš i Centar za istraživanje medijskog prostora dodelili Daliborki Alihodžić specijalno priznanje za objektivno izveštavanje iz regiona.
U šumi koja okružuje spomen park Bubanj jutros je izgoreo automobil marke “tojota korola”.
Gradska opština Medijana priredila je prijem za Nikolu Đorđevića, koji ima samo 14 godina, ali iza njega stoji veliko delo. Ovaj mladi Nišlija je na Badnje veče prošle godine iz požara spasio majku i brata i sačuvao celu imovinu porodice, u Ulici vojvode Tankosića u Nišu.
Danas je u beogradskom hotelu "Metropol" održana redovna Skupština stranke "Dosta je bilo".
Na jučerašnjoj konferenciji za štampu u novotvorenoj nemačkoj fabrici autodelova „Leoni“ u Nišu novinarima svih mediskih kuća i glasila iz južne Srbije obratio se direktor Leonija u Srbiji Klemens Saks.
Ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj Milan Krkobabić i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović razgovarali su juče o daljiim ulaganjima u ovaj deo Srbije.
U toku je Glasanje za najbolje korporativne i robne brendove Srbije, koje se odvija na sajtu www.najboljeizsrbije.com i traje do 28. februara 2018. godine.
Povodom nedavnih dešavanja nakon nedeljnog trijumfa Partizana u Kupu Radivoja Koraća, vezanih za snimke skrnavljenja trofeja i kasnijih saopštenja i prozivki, oglasio se i Košarkaški klub Partizan.
Niški kulturni centar, Fakultet dramskih umetnosti iz Beograda i Izdavačka kuća KLIO 21. februara u 18 sati, organizuju razgovor KULTURA DIJALOGA U DOBA POPULIZMA.
Rotari klub Prokuplje poklonio je prošle nedelje biohemijski analizator Domu zdravlja u Blacu, a vrednost ovog aparata je 16.000 evra. On će omogućiti biohemisjke analize koje se do sada nisu radile u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a potpisivanju ugovora između Doma zdravlja u Blacu, preduzeća „Promedia“ i Rotari kluba Prokuplje prisustvovao je i guverner Distrikta 2483 Bane Ranđelović.
U Pensilvaniji nalazi se polje prekriveno čudnim stenama nepoznatog porekla. Nepoznatog zato što iznad njih nema više tačke s koje su mogle da se skotrljaju. Dodatnu i veću misteriju čine zvuci, koje stene proizvode.
Centar za istraživanje medijskog prostora dodelio je nagradu “Ekran“ za najbolja televizijska ostvarenja.
Po oceni akademika Dejana Popovića, mogućnost za zapošljavanjem preko 20.000 ljudi u IT sektoru je fama
Priča sa Fejsbuk profila jednog Kruševljanina govori o stanju u ovom gradu, ali i u celoj Srbiji. Lokalni moćnici puni para, kojima niko ništa ne može.