Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Počelo dubinsko pranje ulica u NišuObeležena je 101. godišnjica stradanja u Ristovcu kod VranjaPreminuo Stojan Ranđelović, nekadašnji predsednik SG NišaRadost i igra maturanata uz kadril Johana Štrausa"Dani žalfije" u Sićevu 18. i 19. majaČekali su 35 godina: Radnički ponovo u Evropi!"Srbija u ritmu Evrope” u Nišu


Pravno-poslovna škola Niš, organizuje 2. Memorijalni turnir u šahu, za kadete i omladince do22.godine.Turnir počinje u ČETVRTAK 31. maja 2018.g. u09,00 u Pravno-poslovnoj školi Niš ,u Nišu, Trg Kralja Milana, 8.
Veliku pažnju javnosti privukla je priča o dečacima koji su skočili sa bedema Tvrđave kako bi se spasili od grupe momaka koja ih je, bez ikakvog razloga, napala. Portal Niške vesti došao je do informacija šta se to dogodilo što je nateralo četrnaestogodišnje dečake na ovakav potez.
Tehnička škola „15. maj“ je i ove godine Dan škole obeležila manifestacijom „Otvorena vrata“ i ugostila osmake svih osnovnih škola u opštini.
Demokratska stranka u Nišu obeležila je stranačku slavu Đurdjevdan, a predsednik Gradskog odbora DS, Miodrag Stanković ocenio je na proslavi, da od 1990 godine i obnavljanja rada DS-a ne postoji ništa dobro što je učinjeno u Srbiji, a da to nisu vodile demokrate.
Kompanija “Peštan” iz Aranđelovca u potrazi je za mladim inženjerima mašinstva i elektronike.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 19. maj 2018. godine.
Niška javnost je navikla da u protekle četiri godine, posebno u prošle godine iz Turističke organizacije Niš, stižu samo lepe vesti kad se radi o turističkom prometu, posetiocima, o broju noćenja, boravku turista generalno.
U Leskovcu je otvorena 12. po redu Minibasketijada čiji su organizatori Regionalni košarkaški savez Južne Srbije i Košarkaški klub Aktavis Akademija.
U Nišu će u subotu, u okviru manifestacije „Noć muzeja“, koja će toga dana biti održana u četrdeset gradova širom Srbije, kao i širom Evrope, biti dostupan niz kulturnih sadržaja koji će moći da se posete do duboko u noć. Petnaesta „Noć muzeja“ održava se pod sloganom „Pobede i pobednici“
Srbija se nalazi na 25. mestu po broju obolelih od raka. Iznad Srbije na ovoj listi nalaze se 24 uglavnom uređene zemlje, sa mnogo razvijenijim zdravstvenim sistemom.
Humanitarni koncert pod sloganom „Koncertom za dvoranu“ u Leskovcu posetilo je preko 3000 ljudi.
Delegacija Grada Niša boravila je juča u Hramu Svetog Teodora, a sastali su se i sa mitropolitom Seresa.
Po oceni akademika Dejana Popovića, mogućnost za zapošljavanjem preko 20.000 ljudi u IT sektoru je fama
Ženama u Nišu nekada je bio cilj da se ostvare u ulozi majke, ili dobre sestre, tetke, iako nisu imale pravo glasa, "držale" su porodicu na okupu i brinule o deci i svojim bližnjima.