Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

Niš na putu svile: Zdravković potpiso pismo o namerama sa kineskim gradom HangdžouZa Mitrovića ministar kulture površna neznalica: Ministar Vukosavljević odgovorio vlasniku Pink-a, uz želje za dobro zdravljeUčenici i profesori u Kuršumliji protestuju zbog spajanja školaPolicija naišla dok su zalivali zasad indijske konopljeDesetogodišnji dečak stradao na putu kod ProkupljaAleksinac kao kasapnica: U napadima nožem povređeni tinejdžer i stariji muškaracPreti i tužiocima, bije koga stigne i huška pse: Ko je žestoki momak koji je izbo trenera u Aleksincu?


Na međunarodnoj konferenciji o digitalnoj ekonomiji u kineskom gradu Hangdžou poptisano je Pismo o namerama za jačanje razvoja Informatičkog puta svile između Grada Hangdžou i Grada Niša
Žena stara 82 godine, preminula je od posledica virusa Zapadnog Nila, potvrdili su u Kliničkom centru Niš.
Crveni krst Prokuplje dobio je 500 paketa sa hranom i sredstvima za higijenu, koji će biti podeljeni najugroženijim stanovnicima opštine Prokuplje.
"Ako je Kadriju Veseljiju toliko stalo da dođe do Niša ja ću mu omogućiti da, kad god bude poželeo, pređe administrativnu liniju i da ga stražarno sprovedemo do istražnog sudije i upoznamo s pritvorskim kapacitetima u Nišu, što on kao ratni zločinac svakako zaslužuje", poručio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin na izjavu Kadrija Veseljija da Niš istorijski pripada tzv. „Kosovu“ i da će ga osvojiti.
U Fondu za razvoj održan je sastanak poslovnih žena Kuće klastera i predstavnika razvojnog Fonda.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 9 15. septembar 2018. godine.
Juče je u Nišu održanna konferencija „UPOZNAJTE NIŠ, GRAD ZA SVA ČULA“, sa poebnim akcentom na seoski, etno i gastro -turizam.
Grad Niš raspisao je tender za izradu projektnog rešenja za rekonstrukciju i natkrivanje stadiona Čair, koja će omogućiti da kapacitet stadiona bude povećan sa sadašnjih 18.400 na 22.000 sedišta, kažu u Sekretarijatu za investicije Niša.
Na izjavu ministra kulture Vladana Vukosavljevića da bi rijaliti programi trebalo da se emituju na posebnim kanalima koji se plaćaju i da duhovno i mentalno uništavaju narod, reagovao je Željko Mitrović, vlasnik "Pink medija grupe", nakon čega je ministar Vukosavljević izdao saopštenje.
Četvorogodišnji Dušan Todorović, koji boluje od agresivnog oblika tumora, na putu je za Barselonu gde će biti nastavljeno njegovo lečenje. Dečaka u avionu Vlade Srbije prate lekari iz Tiršove, saznaje RTS.
ečeras sa početkom u 20 sati u okviru "Romani festa", poznati niški bend "Veseli romi" održaće koncert na Amfiteatru kod spomenika Šabanu Bajramoviću u organizaciji Udruženja "Veseli Romi" i podršku GO Medijana.
U okviru Evropske nedelje mobilnosti, EU info kutak Niš organizovao je nekoliko događaja sa ciljem promocije alternativnih vidova mobilnosti.
Povodom druge godišnjice od formiranja aktuelnog gradske izvršne vlasti, Gradonačelnik Niša Darko Bulatović dao je intervju dnevnom listu Politika.
Predviđanje vremenske prognoze ne služi samo da bi dobili informacije o tome kako se treba obući, da li nositi kišobran ili ne. Vremenska prognoza bi upravo trebala koristi svim javnim službama a naročito službi za vanredne situacije kako bi mogli proaktivno da deluju kako bi se sprečile eventualne štete nastale polavom, vellikim snegom, požarima i drugim nepogodama.