Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

"Da se ne zaboravi" - 19 godina od NATO bombardovanjaMinistar poljoprivrede u poseti Nišavskom okrugu: Uspešni razgovori i konkretna dela!Hapšenje lekara u Nišu: Privedeni hirurg u KC Niš i doktorka Vojne bolnice zbog primanja mitaUhapšen mladić (19) iz Niša zbog pokušaja ubistvaOdbornica niškog DS-a prešla u Srpsku narodnu partijuČlanovi niškog LAF-a kolektivno podneli ostavkuOd sutra nema više letova do Ajndhovena u Holandiji


Do sela Berbatovo juče je bilo skoro nemoguće doći, prigradski autobusi saobraćaju samo do sela Vukmanovo i Gabrovačkog Manastira.
Kako za sada, nezvanično saznajemo, u toku je šira akcija PU Niš i Vojne policije u suzbijanju kriminala i korupcije u kojoj je do sada uhapšen hirurg zaposlen u Kliničkom centru Niš.
Čopor belih pasa nepoznate rase, kojih prema procenama meštana ima od 30 do 50, pojavio se u selima i šumama oko Kuršumlijske banje, zatvorene godinama.
Marina Dejanović, dosadašnja odbornica Demokratske stranke iz Niša, danas je na sednici Skupštine grada, prešla u Srpsku narodnu partiju ministra Nenada Popovića, koja na republičkom nivou participira u vlasti.
"Viz er" od srede 21. marta ukida letove između Niša i Ajndhovena, zbog komercijalne neisplativosti, saopštili su iz te mađarske avio kompanije..
Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branisav Nedimović, na poziv načelnice Nišavskog upravnog okruga Dragane Sotirovski, sastao se u Nišu sa predstavnicima lokalnih samouprva i poljoprivrdnim proizvođačima i distributerima.
Gradska opština Pantelej je, u saradnji sa članicama Aktiva žena Niša, organizovala tradicionalnu, šestu po redu Manifestaciju „PITIJADA“, dobrotvornog karaktera.
Povodom osvajanja kupa Srbije za rukometaše i titule šampiona Srbije u snoubordu u Gradskoj kući priređen je prijem za rukometaše Železničara.
U čast Svetskog dana poezije, večeras 21. marta će sa početkom u 19 časova, u Narodnoj biblioteci "Stevan Sremac" u Nišu, biti održana promocija knjige "Odlazak pesme", beogradske pesnikinje Biljane Đoković.
Donacijom opreme za porodilište Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić” u Prokuplju, nastavlja se akcija “Bitka za porodilišta“ koju sprovodi Fondacija B92 i kompanija “Nordeus“.
1975. godine u Arizoni američki drvoseča Travis Volton vraćao se kući sa svojim kolegama i zapazio je čudan objekat u obliku tanjira koji se nalazio u šumi lebdeći iznad zemlje.
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresiji u subotu, 24. marta 2018. godine u Alesincu.
Po oceni akademika Dejana Popovića, mogućnost za zapošljavanjem preko 20.000 ljudi u IT sektoru je fama
Ironičan video koji prenosi surovu istinu... Otkriveno je kako Amerika već ceo jedan vek vlada svetom. To više nije tajna !