Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava | Južna Srbija Info

Vavedenje Presvete BogorodicePrvi dan vikenda sa više sunca30 dana pritvora za vaspitača osumnjičenog za polno uznemiravanje devojčiceBudite deo najstarije institucije kulture naše Crkve i Grada - audicija za nove članove hora "Branko"Poseta prvog čoveka svetske gimnastike i jedna od najznačajnijih ličnosti Japana Morinari Vatanabea, niškom Fakultetu sportaHirurg amputirao pogrešnu nogu pacijentu - kazna samo 2.700 evraPočetkak radova na izgradnji auto-puta Niš - Merdare - Vučić uskoro u Nišu na tri dana


Više ekoloških organizacija, građanskih pokreta i udruženja i deo opozicije učestvuju danas na protestima i blokadama saobraćajnica i mostova širom Srbije. Organizatori pokret "Kreni-Promeni" i Ekološki ustanak saopštili su da će ove subote mirne blokade biti duže nego prošlonedeljne koje su trajale sat vremena.
Dvadesetdevetogodišnja žena iz Donje Lokošnice ranjena je jutros nešto pre 9 sati u Dečjem dispanzeru u Leskovcu. Nju je pred detetom koje je dovela na pregled nožem napao bivši vanbračni partner, izveštava RTS.
Rotari klub Niš Medijana je još jednom uzeo učešće u akciji DONACIJA 500 MBOT ROBOTIĆA ZA 100 ŠKOLA.
Opozicioni odbornik u Skupštini Grada Niša Miodrag Stanković, ukazuje na štetnost zagađenosti vazduha.
Sačinjen je Nacrt budžeta Grada Niša za 2022. godinu i on se već nalazi na gradskom sajtu, čime je započeta javna rasprava o najvažnijem dokumentu za iduću godinu. Građani, organizacije civilnog društva, mediji i svi zainteresovani moći će svoje predloge, primedbe, sugestije da dostave Gradskoj upravi za finansije do 7. decembra u 22.30 sati putem internet adrese (…
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 4. decembar 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca
Turističa organizacija Niš čestvuje na 12. Međunarodnom sajamu turizma i seoskog turizma u Kragujevcu. Manifestacija počinje sutra 25. i traje do subote 27. novembra, na kojoj će se predstaviti više od 50 učesnika. Turistička organizacija Niš predstaviće, daleko poznate turističke potencijale Niša i okoline.
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu imao je veliku čast da ugosti prošle nedelje, predsednika Međunarodne gimnastičke federacije (FIG - Fédération Internationale de Gymnastique), gospodina Morinari Vatanabea iz Japana. Gospodin Vatanabe je takođe i član Međunarodnog olimpijskog komiteta od 2018. godine.
Promocija knjige OSMEH OPTUŽENIKA biće održana u utorak, 30.novembar 2021, u Niškom kulturnom centru, sa početkom u 19 sati.
Prema najnovijim podacima u Srbiji je koronavirus potvrđen kod još 1.613 osoba, od testiranih 12.526 uzoraka.
Devedesetpetogodišnja britanska kraljica Elizabeta Druga nedeljama se ne pojavljuje u javnosti zbog uganuća leđa. Njene dužnosti podeljene su između brojnih članova kuće Vindzora, kojima od odlaska princa Harija i Megan Markl, popularnost samo raste. Da li je na pomolu penzija za najduže vladajućeg monarha u istoriji Britanije?
Ujutru na severu vedro uz slab mraz, a u ostalim predelima oblačno, još samo ponegde na jugozapadu, jugu i jugoistoku sa slabim snegom. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno.
U sredu je u Koncertno-izložbenom prostoru Fakulteta umetnosti u Nišu, održan promotivni koncert diskografskog izdanja Inspirisani flautom, na kome su nastupili flautistkinja Anđela Bratić i pijanista Dragan Jovanović. Tim povodm, razgovrali smo sa Anđelom, osvrnuli se na početke, vaspitanje, ljubav..
Današnje okolnosti širom sveta su u obimnoj meri izmenjene u odnosu na prethodne godine. Dostava paketa i online porudžbine postale su deo svakodnevnice.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima