Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Policija uhapsila nasilnika koji je više puta pesnicom udario ženu u centru NišaOd 1. jula bez rominga na Zapadnom Balkanu, nakon toga sledi smanjenje troškova sa EUKo može da radi posle 14 sati, a ko ne, šta važi za ski-centre i hoteleKrizni štab doneo nove mere - za vikend ugostiteljski objekti i tržni centri rade do 14 satiVulin: Za godinu dana policijski pozornici u većim gradovima, a potom u svim lokalnim samoupravamaNove cene putarina od danas, koga će poskupljenje najviše pogoditiZavršena sednica Kriznog štaba - o novim merama u petak


Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, na istoku pretežno sunčano. U planinskim predelima jugozapadne Srbije tokom jutra oblačno, ponegde uz mogućnost provejavanja slabog snega.
Grupa od 10 migranata, među kojima je bilo i četvoro dece otkrivena je u unutrašnjosti kamiona, saopštila je Uprava carina.
U organizaciji Vlade Republike Srbije, Odbora za negovanje tradicija oslobodilačkih ratova Srbije, i u saradnji sa Gradskom upravom Prokuplja, u petak je u Prokuplju obeležena godišnjica početka Topličkog ustanka 1917. godine.
Gradski odbor Pokreta za preokret Niš i Koalicija Niš moj Grad u saopštenjima pristiglim na adrese redakcija niških medija, protive se seči stabala u Nišu. Saopštenja u celosti možete pročitati u nastavku teksta.
Naknada za roming u regionu Zapadnog Balkana biće ukinuta od 1. jula ove godine, a ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić kaže da je naredni korak smanjenje troškova rominga između ekonomija Zapadnog Balkana i EU.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 28. februar 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Turistička organizacija opštine Kuršumlija sa predstavila je novi promo film pod nazivom “Oseti avanturu – upoznaj Kuršumliju”.
Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić potvrdio je da će novi selektor Srbije biti Dragan Stojković Piksi.
"Trag divljači“ je priča o perspektivnom novinaru koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina izveštavajući o svirepom ubistvu krajem sedamdesetih godina koje potresa jugoslovensku javnost.
Prema poslednjim podacima, u poslednja 24sata, koronavirus je potvrđen kod još 2.809 građana Srbije, a testirano je 10.368 uzoraka.
“Raspevana ulica” je novogodišnji program i poklon prokupačkog Doma kulture svoj deci našeg grada, ali i svima onima, koji se zajedno sa njima raduju predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima.
Svi ugostiteljski objekti na teritoriji Republike Srbije sutra i prekosutra (za vikend) radiće od 6 do 14 časova, nezavisno od toga da li imaju ili nemaju baštu.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Zbog izgradnje novih objekata, rekonsturkcije i obnove niških ulica i trgova, povremeno prema planu, bilo je potrebno poseći poneka stabla, za koje pojedini ljubitelji prirode, ali neretko i lideri političkih partija, tvrde da je upravo to drveće od "jedinstvenog" značaja za grad.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima