Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Nišlija Andrija Živković fudbaler grčkog PAOK-a uplatio ceo iznos za lečenje male LaneFinski ambasador u Nišu - napredne tehnologije, digitalizacija neke od oblasti moguće saradnjePiksi od danas i zvanično selektor A reprezentacijeVranjanac uhapšen zbog sumnje da je polio benzinom i zapalio tasta - muškarac zbrinut u ZC Vranje"Zbog pandemije" cene stanova u Nišu skočile za 30 odstoVranjanac kaže da je greškom primio i "Fajzerovu" i kinesku vakcinu (VIDEO)Medicinski deo Kriznog štaba traži vanredno stanje i policijski čas, odluka narednih dana


Gradski štab za vanredne situacije Grada Niša ocenio je juče da je epidemiološka situacija vanredna sa pretnjom da pređe u katastrofalnu i da se od početka epidemije beleži najoštriji rast broja zaraženih koronavirusom.
Gotovo je pravilo da se sakrivena roba najčešće pronalazi u fabričkim šupljinama vozila, jer ta, već postojeća mesta ne zahtevaju dodatni angažman krijumčara na dograđivanju i pregrađivanju specijalnih „bunkera“ za ovu vrstu ilegalne delatnosti.
Andrija Živković rođeni Nišlija, fudbaler i reprezentativac koji trenutno igra za grčki PAOK, uplatio je ceo iznos od 23 hiljade evra za lečenje u inostranstvu osmogodišnje Lane Veličković.
Njegova ekslencija ambasador Finske Kim Lahdevirt boravio je u Nišu. Inovativne i napredne tehnologije, digitalizacija, održivi razvoj, prednosti cirkularne ekonomije, oblasti su moguće saradnje niških i finskih kompanija, zaključak je razgovora gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i finskog ambasadora.
Cene stanova u Nišu skočile su za 30 odsto, pa kvadrat u novogradnji košta i do 1.500 evra. Takvi skokovi zabeleženi su u dva navrata – 1999. godine kada se doselilo mnogo proteranih sa Kosova Metohije i kada je prodata Duvanska industrija. Pretpostavlja se da je ovog puta uzrok pandemija.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 28. februar 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Turistička organizacija opštine Kuršumlija sa predstavila je novi promo film pod nazivom “Oseti avanturu – upoznaj Kuršumliju”.
Odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije Dragan Stojković je selektor A reprezentacije. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Stojković je potpisao ugovor na tri godine, odnosno do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
"Trag divljači“ je priča o perspektivnom novinaru koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina izveštavajući o svirepom ubistvu krajem sedamdesetih godina koje potresa jugoslovensku javnost.
Prema poslednjim podacima, u poslednja 24 sata koronavirus je potvrđen kod još 4.056 građana Srbije, a testirano je 16.175 uzoraka.
Ove godine drugačije, umesto tradicionalnim godišnjim koncertom, niški Ansambl narodnih igara i pesama "Mozaik " obeležio je juče šesti rođendan - šest godina postojanja i rada, druženjem sa novinarima lokalnih medijskih kuća.
Patrijarh srpski g. Porfirije, zahvaljuje se svima koji su se juče i danas već od ranih jutarnjih sati, javljali u Patrijaršijski dvor u Beogradu izražavajući brigu za njegovo zdravlje. Patrijarh Porfirije nalazi se preventivno u izolaciji zbog kontakta sa sveštenikom zaraženim koronavirusom.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Zbog izgradnje novih objekata, rekonsturkcije i obnove niških ulica i trgova, povremeno prema planu, bilo je potrebno poseći poneka stabla, za koje pojedini ljubitelji prirode, ali neretko i lideri političkih partija, tvrde da je upravo to drveće od "jedinstvenog" značaja za grad.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima