Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava | Južna Srbija Info

...

Javna rasprava o Nacrtu budžeta: Većina saglasna da je budžet razvojni i socijalni, primedbe na kratak rok od objave do javne raspraveRužić u Nišu: Nastavljamo podršku razvoju učeničkih zadrugaGradonačelnici Niša Nagrada za promociju Niša kao turističke destinacijeNiš: Poziv za javnu raspravu o Nacrtu odluke o budžetu za 2023. godinuDveri Niš kritikuju "last minute" zakazivanje javne rasprave o Nacrtu budžeta GradaObnovljen drveni most na Gabrovačkoj reci kod Ćele–kulePreševo: Uhapšen 19-godišnjak iz Sombora zbog krijumčarenja migranata


Obnovljen je prilazni drveni most na Gabrovačkoj reci do Ćele–kule, popravljenr staze i uređena okolina.
Policija je u selu Bukarevac u okolini Preševa uhapsila 19-godišnjaka iz Sombora u čijem je kombiju pronašla 21 iregularnog migranta iz Sirije, kao i jednog iz Iraka.
U sredu uveče je u niškoj Gradskoj kući održana javna rasprava o Nacrtu budžeta za 2023. godinu u kojoj su učestvovali građani Niša sa svojim predlozima za dalji razvoj grada, izgradnju putne i komunalne infrastrukture, socijalna davanja i za izdvajanja u drugim oblastima društvenog života.
Srpski pokret Dveri najoštrije protestuje zbog načina zakazivanja javne rasprave o Nacrtu budžeta Grada Niša za 2023. godinu. Način zakazivanja za sutradan od objave Nacrta tipičan je primer diletantizma, arogancije i suštinske nebrige o mišljenju građana Niša o najkrupnijim temama koje se direktno tiču naših života, a budžet je jedna od najznačajnijih, navode u saopštenju.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca
Američki magazin "Forbs" preporučuje svojm čitaocima da putujući Balkanom ne propuste da posete i manje pozate turističke destinacije i gradove. Jedna od njihovih preporuka za TOP 5 destinacija je grad Niš!
Po mnogima, slavna generacija Fakulteta sporta i vizičkog vaspitanja u Nišu 1978.-1979. okupila se prošlog vikenda ponovo, nakon četiri decenije. U amfitetaru fakulteta mogli su se videti još uvek aktivni, profesori i nastavnici fizičke kulture iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Niša, gradova juga Srbije i šire.
Violončelista Nemanja Stanković, održaće koncert u utorak, 6. decembar 2022. godine, u Niškom kulturnonom centru, sa početkom u 20 sati.
TRIBINA na temu „ ŽENSKA NEPLODNOST I NAJMISTERIOZNIJI UZROK NEPLODNOSTI – ENDOMETRIOZA“ koja se organizuje uz podršku Kancelarije za mlade Gradske opštine Palilula, održaće se u utorak, 22.11.2022. u sali Niškog kulturnog centra, od 18:00 sati.
Tema kriptovaluta je danas izuzetno aktuelna - iako je i dalje malo oblasti svakodnevnog života gde su kriptovalute prihvaćene za upotrebu, mnogo toga se sada u svetu može njima kupiti, a one postaju sve popularnije i u online kazinima.
U Gradskoj kući 07.12.2022. godine u 18.00 sati biće održana javna rasprava o Nacrtu odluke o budžetu Grada Niša za 2023. godinu. U javnoj raspravi mogu da učestvuju sva zainteresovana lica, predstavnici udruženja građana, nevladinih organizacija, institucija, stručna i ostala javnost i predstavnici medija.
Povodom navoda u javnosti o boravku gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski u Briselu i sedištu Kurske oblati u Rusiji u „isto vreme“, a u cilju istinitog informisanja javnosti, redakcija Južne Srbije Info je kontaktira gradonačelnicu da pojasni informacije koje su prethodnih dana plasirali pojedini opozicioni mediji.
Južna Srbija je još jedan, prelepi, deo naše zemlje koji poseduje banje, jezera, istoriju, kulturu, arheološka nalazišta, tradiciju, ljubav prema hrani i čuveni južnjački temperament koji voli pesmu, igru i štednju.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima