Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Raspušten Gradski odbor Demokratske stranke u Nišu i opštinski odbori u gradu

rssBookmark and Share

18.01.2013. Beta

Na osnovu dogovora predsednika Demokratske stranke i rukovodstva Gradskog odbora DS Nis, Izvrsni odbor Demokratske stranke je na danas odrzanoj sednici raspustio Gradski odbor Demokratske stranke Niš i opštinske odbore DS u Nišu.

Raspušten Gradski odbor Demokratske stranke u Nišu i opštinski odbori u gradu

Potpredsednik Izvršnog odbora Demokratske stranke (DS) Milan Popović imenovan je večeras za poverenika Gradskog odbora te stranke u Nišu, koji je raspušten.

"Na osnovu dogovora predsednika Demokratske stranke i rukovodstva Gradskog odbora DS Niš, Izvršni odbor je na danas održanoj sednici raspustio Gradski odbor u Nišu i opštinske odbore u tom gradu", navodi se u saopštenju DS-a.

Predsednik DS-a Dragan Đilas ranije danas rekao je da je predloženo da se raspuste odbori stranke koji su na izborima dobili manje od deset odsto podrške građana kao i oni odbori koji su dobili manje od 15 odsto podrške u sredinama u kojima je DS bila na vlasti.

"Današnja odluka ima za cilj osnaživanje organizacije kako bi se Demokratska stranka u Nišu na najbolji način pripremila za izbore koji nas očekuju u narednom periodu", navodi se.


Komentara: 0


#   Dragan Đilas     Milan Popović   Gradski odbor   Izvršni odbor
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima