Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bivši bokserski reprezentativac upucan u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 15.04.2014. Blic

U sinoćnoj pucnjavi ispred kafića „Kastelo“ u Prokuplju, hicem iz pištolja povređen je Riki Ugrenović (42) iz Prokuplja, bivši bokser BK Topličanina i u jednom periodu reprezentativac Srbije u ovom sportu

Bivši bokserski reprezentativac upucan u Prokuplju

On je sa prostrelnom ranom desne butine primljen noćas nešto posle 01 : 30 na Odeljenje urgentne medicine, gde je nakon ukazane pomoći transportovan u Kliničko bolnički centar u Nišu radi dalje dijagnostike.

- S obzirom da povrede nisu ugrozile ni jedan vitalan organ, Ugrenović je ponovo vraćen u prokupačku bolnicu gde je zadržan na Odeljenje hirurgije – prokomentarisala je Irena Kovačević, portparol prokupačke bolnice. Prema nezvaničnim podacima iz policije koja je odmah izašla na lice mesta, privedeno je desetak osoba i njih će tokom dana saslušati tužilac i odrediti njihov dalji status. Kako nezvanično saznajemo, sukob je započeo između Ugrenovića i još trojice momaka koji su bili sa njim na jednoj i vlasnika i obezbeđenja kafića „Kastelo“ na drugoj strani.

- Prolazili smo kolima pored kafića, kada su se začuli pucnjevi iz pištolja. Stali smo kolima na dvadesetak metara od lokala, ja sam izašao i upitao vlasnika kafića Vasu I. o čemu se radi i zašto izigrava lokalnog šerifa. U tom trenutku izašli su momci koji rade kao obezbeđenje „Kastela“, njih desetak sa palicama, noževima, boksevima…. Počeo je verbalni a zatim i fizički sukob, i tada je iz gužve neko izvadio pištolj i opalio. Metak me je na sreću pogodio u nogu – priča Ugrenović. Kaže da je razlog sukoba potpuno bezazlen i da ne razume reakciju obezbeđenja kafića.

Inače, većina privedenih kao i sam Ugrenović od ranije su poznati policiji i imaju debeli dosije. Vlasnik kafića „Kastelo“ Vasa I. (44) nedavno je hapšen u akciji niške policije osumnjičen da je povezan sa klanom Ajković.


#   Prokuplje   Irena Kovačević   pucnjava   diskoteka   bokser   Riki Ugrenović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima