Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čak Noris iz Nomanice teroriše i batina komšije

rssBookmark and Share

Leskovac 25.07.2015. Jugmedia

„Moju ženu je seksualno napadao u prodavnici, nazivao je pogrdnim imenima i ništa. Nakon što smo ga tužili, sud je presudio da ja njemu platim 92.000 dinara za sudske troškove.
Pa ko njega štiti?“ pita se Nenad Mihajlović iz ovog sela.

Foto: Jugmedia
Foto: Jugmedia

Meštani Nomanice prikupili su peticiju od 128 potpisa kojom traže od nadležnih da ih zaštite od bahatog komšije koji ih godinama teroreiše i batina.

Kulminacija je usledila nakon četvrtka kada je Milorad Stojiljković (67), koga su meštani prozvali lokalnim Čako Norisom, pretukao oca i ćerku, svoje prve komšije.

Lokalni Čak Noris je svom prvom komšiji tog dana Đuri Radojeviću slomio ruku, a njegovu ćerku Grozdanu izudarao šipkom po nogama i pretio im da će da ih iseli iz sela.

Pretučeni Grozdana i njen otac Đura

„U 5 ujutru je upao u kuću i počeo da tuče mog oca po glavi i leđima u krevetu. Kada sam čula jauke morala sam da izađem da spasim roditelja a onda je nastavio da bije po meni. Kada smo pozvali policiju pitali su nas zašto Milorada toliko mrzimo, ne konstatujući da je pokušao da nas ubije i da nam je naneo teške telčesne povrede „ priča Grozdana.

Ova žena, kao i desetak meštana koji su se danas okupili u centru sela kažu da godinama imaju slične probleme sa ovim čovekom i da im je nakon poslednjeg incidenta prekipelo. Kako kažu, svima preti da će ih iseliti iz Nomanice, napada ih kamenjem i sekirom, a nadležni organi ostaju slepi na svaki incident.
Čak i kada ga tuže, sud presuđuje u njegovu korist.

Nenad Mihajlović  izgubio spor

„Moju ženu je seksualno napadao u prodavnici, nazivao je pogrdnim imenima i ništa. Nakon što smo ga tužili, sud je presudio da ja njemu platim 92.000 dinara za sudske troškove. Pa ko njega štiti?“ pita se Nenad Mihajlović iz ovog sela.

Goran Todorović, obližnji komšija tvrdi da mu je Milorad pre nekoliko dana pretio da će mu glavu iseći kosom, dok ga je Nebojša Jović dobio na sudu nakon što ga je ovaj čovek udario pre dve godine motkom u glavu.

„Ali to ga ne sprečava da nastavi dalje sa provokacijama.Svaki put kada prođe pored mene naziva me ciganinom i preti da će da mi pobije porodicu. Ali niko ne reaguje. mi smo uplašeni i ne znamo ko može da nas zaštiti“ zabrinut je Jović.

Njegovu suprugu Zoranu, Milorad je svakog dana snimao kamerom u dvorištu a nakon toga pričao kako ima snimke lascivne sadržine.

„Od 5 ujutru dežura na ogradi i čim se pojavim on upali kameru i snima. Iz kuće nisam smela da izađem od sramote jer je pričao kako me je snimao golu. Ja sam žena, majka, baka i to je velika sramota. To nije mogao da snimi ali je dovoljno što je pričao po selu. Sada, kad god me sretne, u prolazu me naziva kurvom“ priča ova žena.

U selu, zatekli smo još pedesetak meštana, i veliki broj žena, a li oni nisu želeli da stanu pred kamere jer se plašđe Miloradove reakcije nakon svega.

Žene kojima Čak Noris dobacuje na ulici

Kako kažu, njemu očigledno niko ništa ne može jer prijave završavaju negde u fioci, a on se hvali po selu „kako ima debela leđa“.
Meštani Nomanice se plaše, kako kažu da će Milorad napraviti pokolj poput onog u Kanjiži i najavljuju veli protest ispred glavne policijske stanice u Leskovcu.

Naša ekipa je otišla do Miloradove kuće, da čujemo i njegovu stranu priče, ali su nam vrata ostala zatvorena.


Čak Noris

Meštani ga uslikali kako se šunja pokomšijskim dvorištima

Po priči ostalih meštana, koji svakodnevno žive u strahu, popularna replika iz crtanog filma „Da je Pera na vreme otišao u policiju…“ u Nomanici ne važi.


#   Leskovac   Goran Todorović   sud   silovanje   peticija   pretučeni   komšje   Milorad Stojiljković   Nenad Mihajlović   Đura Radojević   Gordana Radojević     Nebojša Jović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima