Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vožnja po stepeništu uz pratnju policije

rssBookmark and Share

Vranje 21.09.2011. Izvor: B92, Vranjske novine

"Vranjske novine" objavile su snimak na kome se vidi da neidentifikovani pojedinci u terenskom vozilu voze niz stepenice u prisustvu policije, koja ne reaguje.

Na sajtu novina su i komentari osoba koje se predstavljaju kao učesnici u događaju.

Vranje --Čovek koji se predstavio kao jedan od putnika u džipu napisao je da su on i njegov prijatelj to radili uz znanje policije, koja zbog toga nije reagovala.

"To uopšte nije tako kao što izgleda. U džipu smo bili ja i moj prijatelj Baki. Naime, to se desilo posle svadbe njegove sestre u hotelu. Trebali smo da utovarimo veliku tortu u auto i kako ne bi nosili tortu čak do auta na parking, mi smo pokušali da auto uteramo u Hotel Vranje kako bi lakše utovarili tortu i poklone. To je cela priča. Policija je znala za to i zato nije obraćala pažnju na nas", napisao je komentator koji se predstavio kao jedan od putnika u džipu.

Drugi komentator na sajtu "Vranjskih" navodi da nije mogao do kraja da snimi scenu zbog toga što su mu policajci prišli, zabranili da snima i legitimisali ga.

Novinari "Vranjskih" kažu da je snimak verovatno nastao tokom leta i da je redakciji dostavljen pre nekoliko dana. Na osnovu njihovih saznanja, u saobraćajnoj policiji u Vranju nemaju informacija o ovom događaju.


#   Vranje   policija   vožnja   Vranjske novine
@Vranjske @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima