Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Politika


<<<89101112>>>Ukupno: 2235  |  Prikazano: 91 - 100

Odbornik u SG Niša Miodrag Stanković: Izgraditi spomenik Dr Zoranu Đinđiću

Južna Srbija Info 11.03.2023.
Izgraditi spomenik Zoranu Đinđiću

Miodrag Stanković, odbornik u Skupštini Grada Niša podneo je odborničku inicijativu kojom traži da se na narednoj sednici Skupštine Grada Niša donese odluka o izmenama odluke o podizanju i održavanju spomenika i spomen obeležja na teritoriji grada, piše u delu saopštenja.

opširnije

Komentara: 0

Vučić u Vranju najavio formiranje Narodnog pokreta za državu

RTS, Južna Srbija Info 11.03.2023.
Narodni pokret za državu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Pčinjskom okrugu. Vučić je u Vranju poručio da nam je prva obaveza da čuvamo svoju državu i nacionalne interese, ali i pre svega da čuvamo mir i stabilnost. Prethodno je posetio sela Mrtvica i Kunovo, kod Vladičinog Hana. Vučić obilazi Bujanovac, Trgovište, Bosilegrad i Vlasinsko jezero, izveštava RTS.

opširnije

Komentara: 0

Dveri Niš: Izmene urbanističkog plana za Palilulu su isključivom interesu investitora

Južna Srbija Info 22.02.2023.
Interes investitora

Izmene urbanističkog plana za Palilulu su isključivom interesu investitora i sa rizikom od korupcije – čeka nas borba za Grad, piše u delu saopštenja DVERI Niš, nakon današnje konferencije za novinare.

opširnije

Komentara: 0

U Nišu održana tribina četiri stranke "Ne kapitulaciji! Ne ultimatumu!", protiv potpisivanja francusko-nemačkog sporazuma

Z.S. Južna Srbija Info 21.02.2023.
Tribina protiv francusko-nemačkog sporazuma

Sinoć je u Nišu u sali Simfonijskog orkestra održana tribina protiv potpisivanja, kako kažu takozvanog francusko-nemačkog sporazuma za Kosovo i Metohiju. Na tribini su uestvovali predstavnici četiri parlamentarne stranke, Srpskog pokreta Dveri, Srpske stranke Zavetnici, Nove Demokratske stranke Srbije i Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

opširnije

Komentara: 0

Ministar Tončev donirao dve plate za narod Turske i Sirije

Južna Srbija Info 19.02.2023.
Tončev donirao dve plate za narod Turske i Sirije

Ministar Novica Tončev posetio je danas ambasade Turske i Sirije i uručio donacije, po jednu ministarsku platu, za narod ove dve zemlje koje su pogodili razorni zemljotresi. Tom prilikom upisao se u knjige žalosti i razgovarao sa ambasadorima Turske i Sirije, njegovom ekselencijom Hami Aksoyem i njegovom ekselencijom Basem Džaman Agom.

opširnije

Komentara: 0

Niš:Tribina četiri parlamentarne stranke protiv potpisivanja francusko-nemačkog sporazuma za KiM

Južna Srbija Info 18.02.2023.
Tribina četiri parlamentarne stranke

U organizaciji četiri državotvorne parlamentarne političke stranke - Srpski pokret Dveri, Srpska stranka Zavetnici, Novi DSS i POKS u Nišu će u ponedeljak 20.februara u sali Simfonijskog orkestra biti održana tribina „NE KAPITULACIJI! NE ULTIMATUMU!“. Saopštenje prenosimo u celosti.

opširnije

Komentara: 0

Odbornik Miodrag Stanković: Nišvil ostaje u Nišu, pobeda normalnosti i kulture

Južna Srbija Info 13.02.2023.
Nišvil ostaje u Nišu

„Nišvil ostaje u Nišu. Na kraju je ipak pobedila normalnost i kultura, a to je ono što je najbitnije", izjavio je opozicioni odbrnik u SG Niša, Miodrag Stanković

opširnije

Komentara: 0

Dveri Niš sumnjaju u stručno znanje minstra pravde Maje Popović

Južna Srbija Info 08.02.2023.
Sumnja i kompentencija

U skupštinskoj raspravi u načelu o tzv. setu pravosudnih zakona ministar pravde Maja Popović pomognuta i podržana poslanicima SNS-a, na sve argumentovane kritike opozicionih stranaka i predstavnika opozicionih poslaničkih grupa, pokušali su da argumente pobiju ličnim napadima i osporavanjem kompetentnosti poslanika koji su se usudili da kritikuju rad Ministarstva pravde…

opširnije

Komentara: 0

Odbornik Stanković pozvao građane da u ponedeljak upale sveće u pomen Oliveru Ivanoviću

Južna Srbija Info 15.01.2023.
Sveće za Olivera Ivanovića

Odbornik SG Niša Miodrag Stanković, je pozvao građane da u ponedeljak 16. januara upale sveće u pomen Oliveru Ivanoviću:

opširnije

Komentara: 0

Vučić na konfernciji za medije: Strancima poručujem, u cirkusu nema pripitomljenih vukova, a ni Vučića

RTS, Južna Srbija Info 04.01.2023.
U cirkusu nema pripitomljenih vukova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju na godišnjoj konferenciji. Veliko hvala građanima na razumevanju svega što se zbivalo u prethodnoj godini, poručio je Vučić i istakao da smo sačuvali finansijsku stabilnost, kao i da je postignut ogroman uspeh po pitanju smanjenja stope javnog duga, izveštava RTS.

opširnije

Komentara: 0

<<<89101112>>>Ukupno: 2235  |  Prikazano: 91 - 100


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima