Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Од сутра нема више летова до Ајндховена у ХоландијиЈавне личности противници вакцинисања деце, на мети тужилаштваРукометашице Србије против Швеђанки у НишуДо краја године пројекат о измештању пијацеУбиство код Врања: Преклао комшију због псаРуси први пут данас гласали у НишуКомшијска свађа или кидање кабла узрок пожара у селу Брезовица изнад Власотинца?


Чланови Радног тима за израду новог Локалног антикорупцијског плана града Ниша које је преложио Локални антикорупцијски форум Ниш (ЛАФ) поднели су колективну оставку на чланство у тиму.
У селу Доње Требешиње код Врања убијен је Милован Митић (64), од повреда које му је ножем нанео комшија Ненад Цикотић (42).
У оквиру Заједничког програма за инклузију који финансира Швајцарска агенција за сарадњу и развој, волонтери Црвеног крста посетили су Основну школу за децу са сметњама у развоју „Свети Сава“ у Прокупљу.
Марина Дејановић досадашња одборница Демократске странке из Ниша, данас је на седници Скупштине града, прешла у Српску народну партију министра Ненада Поповића која на републичком нивоу партиципира у власти.
"Виз ер" од среде 21. марта укида летове између Ниша и Ајндховена, због комерцијалне неисплативости, саопштили су из те мађарске авио компаније..
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 18. март 2018. године.
Туристичка организација Србије је на водећем Светском сајму туризма ИТБ у Берлину проглашена осмим најбољим излагачем из Европе, освојивши награду BEA (Best Exibitor Awards), преноси портал Туристички свет (turistickisvet.com).
Фудбалски клуб Раднички данас је званично представио новог шефа стручног штаба Драгана Антића, који је у понедељак на седници Управног одбора једногласно постављен на ту функцију.
У знак поштовања према Борисаву Станковићу, великану српске књижевности, у Врању ће од 21. до 23. марта, први пут бити организована манифестација ,,Борини књижевни дани", саопштила је на конференцији за новинаре Зорица Јовић, градска већница.
Градско веће Лесковца усвојило је на својој седници Програм вантелесне оплодње који ће се финансирати из градског буџета.
Наска пустиња у Перуу постала је налазисте 5 мумија непознатих створења и непознатог порекла. Научници још нису са сигурношћу утврдили да ли се ради о људима, некој непознатој врсти или можда чак ванземаљцима.
За данас заказан наставак 22. седнице СГ Ниша.
По оцени академика Дејана Поповића, могућност за запошљавањем преко 20.000 људи у ИТ сектору је фама
Ироничан видео који преноси сурову истину... Откривено је како Америка већ цео један век влада светом. То више није тајна !