Јужна Србија Инфо
cirilica | latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Ухапшена јер је возила партнера 50 метара на хаубиУскоро: Нетакнута лепота села Брезовица изнад ВласотинцаНастрадао возач код Прокупља, ударивши у бетонску оградуНикола Костић из „Тасине“ школе победник у слагању Рубикове коцкеСви у Власотинце на "Fungi safari"Прокупље: Продајом чепова до белих штаповаТуга југа: Просечна зарада у Трговишту око 25.000 динара


Избор заменика начелника градске Управе није успео. Разлог је чињеница да су два од четири кандидата добила исту оцену, а у међувремену је и истекао рок за доношење коначне одлуке.
24. маја 2017. године, на граничном прелазу Градина у раним јутарњим часовима за контролу је пријављен камион којим је управљао 50-годишњи македонски држављанин, превозећи робу из Турске у Босну и Херцеговину. Детаљним прегледом откривено је да се у товару налази и…
– Градска општина Медијана организовала је летовање за 200 пензионера са своје територије на Грчком острву Евиа у месту Пефки. У петак су кренули на пут, а испратио их је председник општине Милан Крстић.
Градски одбор СПО Ниш пружа пуну подршку председнику Српског покрета обнове Вуку Драшковићу, наводи се у делу саоштења достављеном медијима.
Просечна нето зарада у априлу износила је 49.635 динара. У односу на предходни месец, статистичари су израчунали да је зарада била реално већа за 3,1 посто. И у априлу, највеће зареде имали су запослени у Сурчину, а општине Пчињског округа су и даље у доњем делу табеле где је…
Неповољне временске прилике у априлу оставиле су трага и у куршумлијском подкопаоничком селу Сагоњеву, познатом по производњи јагодастог воћа. Поједини произвођачи, засаде малина, на најаву метеоролога, прекривали су агрилом и заштитили их од мраза. Они очекују тек…
У недељу 28. маја у организацији Миколошког друштва "Југ" из Власотинца, одржаће се традиционални Fungi safari.
На теренима Медицинске и Хемијско- технолошке школе у Врању, јуче су свечано отворене Спортске игре младих. Ненад Ђорђевић, градски већник за омладину и спорт рекао је да ће се данас у Врању такмичити око 1.000 деце у 12 спортских дисциплина.
Чланови Црквено фолклорног ансамбла "Бранко" су као представници Епархије Нишке и Града Ниша учествовали на Литији поводом крсне славе града Београда.
Институт Нишка Бања двадест и шести пут је домаћин симпозијума из области кардиологије.
Градска општина Медијана сутра 30. маја 2017.године, организује велику Медијана матура журку, дружење малих и великих матураната.
Волонтери Нишвила ове године славе осми рођендан, а фестивал већ осму годину одржава статус фестивала џеза и волонтера. Кроз волонтерски програм фестивала до сада је прошло око 2500 волонтера, почев од 2010. године.
Покрет који у недељу формира, некадашњи омбудсман и председнички кандидат Саша Јанковић биће “невладино и непрофитно удружење које се оснива ради остваривања циљева у области државе и друштва”, пише на почетку нацрта Статута у који је Инсајдер имао увид и објавио на…
Случај (не)легалног избора директора Дома ученика у Нишу и покушаја бившег узбуњивача Весне Љубенковић из те установе, да укаже на проблеме, није једини који је пробио све законске границе и медијску пажњу.