Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава | Јужна Србија Инфо

...

Вучић: Ваучери за одмор по 15 хиљада динара, пензионерима, незапосленима и радницима са примањима испод 70.000Полиција трага за несталим 30-годишњаком из ПиротаПрокупље: Приликом испаркиравања ударио педесетседмогодишњу женуЈедна особа погинула, више повређено, при судару аутомобила и камиона код села СуботинацНове цене горива – бензин 201 дин, дизел 212Отворена обновљена кућа Драгутина Матића - Око соколово, најпознатијег спрског извиђача из Великог ратаНишлија отимо новац торбице, новчанике


На северозападу Србије претежно сунчано, а у осталим крајевима променљиво уз смену сунчаних интервала и повремених краткотрајних пљускова са грмљавином
Како су потврдили у ПУ Пирот, припадници полиције трагају у атару села Ржана, непосредно уз Нишаву, за 30-годишњаком из Пирота Маријаном Андоновим, чији је нестанак пријављен 24. јуна.
Данас је у родмом селу Калетинац најпознатијегг српског извиђача Драгутина Матића, познатијег као Око соколово отворена реновирана спомен кућа у општини Гаџин Хан.
Српски покрет Двери поново захтева хитно формирање Народне скупштине као и примену мера из Програма мера за ублажавање последица кризе на најсиромашније слојеве становништва, пише у делу саопштења медијима.
Председник Вучић је рекао да ће пензионери, незапослени и радници чија примања не прелазе 70.000 динара месечно имати право на ваучер од државе за одмор у Србији, не у висини 5.000 динара као до сада, већ 15.000 динара.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 25. јун 2022. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца
Сокобања је прва туристичка дестинација у Србији. Ове године, 21. јуна, облежавава се 185 година од коришћења првог ваучера за бањско лечење, што се уједно сматра датумом почетка организованог туризма у Сокобањи.
-Прошла је безмало деценија како је Ниш био домаћин једне званичне утакмице сениорске кошаркашке репрезентације. Прекида се такав непопуларни податак и Град Ниш се са КСС припрема, да 3. јула у веома важној утакмици у квалификацијама за светско првенство са Белгијом, буде добар организатор меча, поручују из Града.
Народно позориште Ниш организује трећи Фестивал драме и позоришта балканског културног простора такмичарског карактера, под називом „Театар на раскршћу“. Фестивал ће се одржати у Нишу од 5. до 12. септембра 2022. године.
Према најновијим подацима у Србији је у последња 24 сата регистровано 535 нових случајева заразе коронавирусом, од 5.011 тестираних узорaка.
Манифестација „Културно лето 2022.“ у организацији градског Дома културе, која се под слоганом „Причам ти уметност” и ове године традиционално одражава у Прокупљу, синоћ је настављено концертом Културно уметничког друштва (КУД) „Абрашевић“.
Дезинсекција на јавним површинама у сузбијању комараца, штетних инсеката и организама на јавним површинама предвиђеним програмом планирана је за 29. и 30 јуни.
У среду је у Концертно-изложбеном простору Факултета уметности у Нишу, одржан промотивни концерт дискографског издања Инспирисани флаутом, на коме су наступили флаутисткиња Анђела Братић и пијаниста Драган Јовановић.
Пласирање вести врши се различитим каналима комуникација и допирања до значајног дела публике на одређеној територији.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима