Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Првенство Балкана за избор најбоље шљивове ракије у БлацуПрокупачким пензионерима 15 хиљада динара позајмице за огрев, лекове и месоОпрез возачи: У Нишу за викенд "полицијски левак"Нишке демократе изражавају забринутост због стања у коме се налази СЦ ЧаирПовишен холестерол и забрањена храна: Чега би требало да се клоните?Убрзање изградње Малчанске петљеФинансирање вантелесне оплодње за још седам парова из Лесковца


У петак 13. јуна са главне аутобуске станице у Врању, 49-оро ученика основних школа са територије Града, отпутовало је у Баошиће у Црној Гори, у одмаралиште Црвеног крста.
Како су потврдили у ПУ Ниш, на основу отиска прста је идентификован мушкарац стар 65 година, који је пронађен прошлог уторка мртав у Нишави код Медошевца у Нишу.
За две године, од јула 2016. године до маја ове године, у Нишу је било 2.184 корисника Народне кухиње. Дневно се за најугроженије Нишлије спреми до хиљаду оброка.
Демократска странка је јучерашњој конференцији за медије исказала забринутост за небригу актуелне власти по питању Спортског центра Чаир и зграде Спортског диспанзера.
До краја јула, Канцеларја за локални економски развој и пројекте, расписаће конкурс намењен домаћим предузећима.
У оквиру овогодишњег фестивала шљиве ”Шљиво моја…”, који се одржава 24.-26.августа, одржаће се Првенство Балкана за избор најбоље шљивове ракије у 2018.години.
36. по реду, манифестација „Златне руке“, одржаће се у суботу, 14. јула 2018. године, на мермерном шетaлишту у Сокобањи. Бројни учесници надметаће се у припремању старих, готово заборављених јела, вештинама старих заната и народним рукотворинама.
Јуче је у Лесковцу, на базенима СРЦ "Дубочица" почело републичко такмичење пионира у пливању.
Изложбом "Објективом кроз музику", у холу Лесковачког културног центра, данас је отворен осмипо реду "Друм Дум" музички фестивал.
Када добијете резултате и они покажу да вам је повећан холестерол, то значи да треба да реагујете. Не само тако што ћете отићи код доктора и тражити лекове или још горе тако што ћете чекати да то само од себе прође.
Наступом нишког бенда „Посетиоци“ настављено је Медијанино културно спортско лето 2018. године. Они су се посетиоцима у светосавском парку представили песмама из више музичких жанрова.
– За куповину огревног дрвета Удружење пензионера свим пензионерима даје новчане позајмице у износу од 15.000 динара, изјавио је председник ове организације Миливоје Вучићевић и додао да се ова средства враћају у 12 полумесечних или шест месечних рата.
Поводом друге годишњице од формирања актуелног градске извршне власти, Градоначелник Ниша Дарко Булатовић дао је интервју дневном листу Политика.
Траже се алтернативе како за грејање животног и пословног простора, тако и за хлађање, а да се притом корисницима понуди ефикасно и економично решење. Научници успевају да пронађу начине како да потрошачима понуде енергетски ефикасне система грејања, а то препознају и произвођачи који се радо упустају у пословне подухвате.